Cum a schimbat-o sportul pe o femeie de 76 de ani. Arată mai bine ca în tinerețe. Foto

Cum a schimbat-o sportul pe o femeie de 76 de ani. Arată mai bine ca în tinerețe. Foto Cardiologul de la Harvard dezvăluie stilul de viață zilnic pentru a avea o inimă sănătoasă. Sursă: Dreamstime

O femeie le-a arătat internauților o fotografie de când avea 46 de ani, dar și una de acum, de la 76 de ani. Ea le-a oferit și o serie de sfaturi doamnelor și tinerelor care vor să își schimbe viața. Aceasta a declarat că sportul face diferența.

Joan MacDonald, o antrenoare de fitness de 76 de ani, a declarat că viața ei s-a schimbat atunci când a început să facă sport și să aibă mai multe grijă de ea. În trecut, ea lua mai multe medicamente pentru tensiune arterială ridicată, colesterol ridicat și reflux acid. Aceasta le-a arătat femeilor cum arăta la 46 de ani și în prezent.

Joan a spus: „Obiceiurile tale vor face din timp fie dușmanul tău, fie prietenul tău. Sfatul meu pentru voi care vă gândiți să începeți o călătorie este să vă concentrați pe obiceiurile zilnice, nu pe obiectivul final. Nu am avut nici o idee că voi ajunge unde sunt astăzi. M-am concentrat pe încercarea de a face alegeri mai bune, muncind cu adevărat din greu pentru a dezvolta o mentalitate mai bună și un sistem de sprijin. Și am încercat doar să devin cu 1% mai bună.”

Aceasta a continuat: „Faceți mișcare! Poate că este o plimbare zilnică de 30 de minute sau un circuit de 30 de minute cu greutăți corporale. Poate că este aplicația mea. Depinde de tine, dar angajează-te să ai mai multă grijă de acest vas în care te afli, corpul uman.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Facebook

O inspirație pentru femeile din toată lumea

Ea a mai declarat că femeilor pot face lucruri uimitoare dacă nu își pierd încrederea și dacă sunt dispuse să își rezerve timp pentru sănătate și siluetă. „Vă rog să nu vă convingeți niciodată de o concepție negativă despre voi înșivă”, a conchis Joan.

Mai multe femei au declarat că aceasta este o adevărața inspirație și că le-a arătat că se poate să își schimbe viața și după 50 de ani. „Am 55 de ani și abia am început să fac asta. Mă inspiri și mă faci să merg mai departe în fiecare zi!” Altă internaută a adăugat: „Absolut iubesc acest lucru. Obiceiurile sunt rege… sau regină.” În timp ce un al treilea a adăugat: „Cu 1% mai bine în fiecare zi.”, potrivit Alephnews.