Evenimentul Zilei > International > Cum a scăpat interlopul Ghenosu de extrădare. Incredibil!
Cum a scăpat interlopul Ghenosu de extrădare. Incredibil!

Cum a scăpat interlopul Ghenosu de extrădare. Incredibil!

Aflat într-un penitenciar din Londra, interloprul român Florin Ghinea, zis Ghenosu, a reușit să evite extrădarea printr-o metodă extrem de ciudată.

Florin Ghinea a fost arestat la Londra, în urmă cu un an. Totuși el nu a fost extrădat nici până acum de autorităţile britanice. În timp ce era arestat în penitenciarul Belmarsh din Londra, Ghenosu a înghiţit o unghieră.

După cum relatează publicația The Sun, gardienii închisorii au confirmat acest lucru după ce l-au trecut printr-un detector de metale.

Judecătorul care trebuia să decidă asupra extrădării lui Ghinea a amânat hotărârea, invocând „starea fizică” a acestuia.

„ Sunt surprinsă şi alarmată că nu s-a luat nicio măsură în penitenciarul Belmarsh. A înghiţit o unghieră acum 3 săptămâni şi până acum nu a fost văzut de niciun doctor”, a declarat Margot Coleman, magistratul care ar trebui să ia decizia privind extrădarea interlopului român.

„Penitenciarul riscă să se confrunte cu un deces dacă nu se iau măsuri. De asemenea, e nevoie de o evaluare psihiatrică privind riscul de suicid”, a conchis Coleman.