Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a reușit românca Andrea Abeli să strângă 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. O poveste de succes
Cum a reușit românca Andrea Abeli să strângă 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. O poveste de succes

Cum a reușit românca Andrea Abeli să strângă 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. O poveste de succes

Frumoasa Andrea Abeli este un model de success, care astăzi are 34 de ani. Aceasta a ajuns celebră pe Instagram, unde a reușit să adune peste 1,8 milioane de următori ăn mai puțin de un an. Deși a absolvit dreptul, ea a ales să facă performanță în social media, unde și-a clădit o carieră demnă de invidiat. Secretul ei a fost că a descoperit mult mai bine decât alții cum să folosească o platformă de acest tip.

Andrea a fost o student conștiincioasă și s-a dedicate în totalitate studiului pe parcursul facultății. A obținut diploma de licență la Facultatea de Drept, dar apoi a ales să profeseze în alt domeniu, cel al on-lineului, mai exact web design, fotografie și ulterior marketing în cadrul platformelor sociale. Astfel a ajuns să colaboreze cu alte modele pe care le-a ajutat să-și spreascaă notorietatea și să-și îmbunătățească imaginea pe rețelele de socializare.

Ea și-a dat seama foarte repede că sunt multe femei care încearcă să se afirme în lumea modeling-ului, pentru ca mai târziu să-și poată asigura o sursă constantă de venit din imagine. Doar că majoritatea nu știau cum să înceapă.

Când și-a dat seama de potențialul colosal pe care îl are acest domeniu al imaginii din zona on-line, a ales să devină chiar ea model, mai ales că în trecut participase la multe proiecte de acest tip. Astfel a învățat să-și creeze o imagine proprie, care să-I aducă sume consistente.

În scurt timp această a ajuns să fie sponsorizată de brand-uri cunoscute care își doreau expunere prin intermediul canalelor ei. Ea a ajutat și alte modele să-și sporească imaginea în on-line și a rămas bună prietenă cu ele, mai ales că toate au reușit să ajungă unde și-au propus.

În prezent sunt peste 2 miliarde de utilizatori Facebook și peste 1 miliard de utilizatori Instagram. Andrea este astăzi un adevărat antreprenor al online-ului, care știe foarte bine cum să monetizeze acetivitățile pe platformele sociale.