Evenimentul Zilei > Sport > Cum a reușit Gina Pistol să-l scoată din minți pe Gigi Becali. Fotbalistul cărui diva i-a înmuiat genunchii
Cum a reușit Gina Pistol să-l scoată din minți pe Gigi Becali. Fotbalistul cărui diva i-a înmuiat genunchii

Cum a reușit Gina Pistol să-l scoată din minți pe Gigi Becali. Fotbalistul cărui diva i-a înmuiat genunchii

Mijlocașul Mihai Răduț a vorbit despre perioada nefastă pe care a petrecut-o la Steaua, relația pe care a avut-o cu Gina Pistol și influența patronului Gigi Becali.

Mijlocașul Mihai Răduț (30 de ani), fost jucător la Steaua în perioada 2010 – 2012 a avut o perioadă agitată în Ghencea. Venit de la Internațional Pitești, Răduț nu a reușit să se impună în tricoul echipei finanțate de Gigi Becali. El a avut în acea perioadă o relație cu Gina Pistol, care a făcut deliciul presei mondene. Mihai Răduț a povestit că Gigi Becali s-a opus acestei povești de iubire, mai ales că diva era cu opt ani mai mare decât mijlocașul Stelei.

Mihai Răduț n-a confirmat la Steaua, Gigi Becali s-a enervat din cauza relației cu Gina Pistol

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a povestit Mihai Răduț la emisiunea GSP Live.

„Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument.

Voia să vadă ruptă acea relație dintre fotbalist și divă

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a mai afirmat fotbalistul. El s-a despărțit de Gina Pistol în anul 2012, iar relația a durat 7 luni.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: