Așa cum ne-a obișnuit, Bianca Drăgușanu oferă un „show” de senzație peste tot pe unde se duce, fiind lipsită de cele mai multe ori de orice inhibiție.

Vedeta, conștientă că are un trup de zeiță, tonifiat la sala de fitness și „retușat” prin diverse operații estetice, nu se ferește niciodată de paparazii, ba chiar mai mult, le oferă exact ce își doresc, cât mai multe fotografii, dacă se poate chiar indecente.

Este cazul și ultimei întrevederi dintre Bianca și paparazzi, care au surprins-o în timp ce punea ceva în portbagajul bolidului de lux pe care îl conduce de fiecare dată când pleacă de acasă.

Momentele pline de senzualitate nu au lipsit, întrucât blondina s-a unduit cum știe mai bine pentru a le face pe plac fotografilor. Ținuta pe care a ales să o poarte nu ar fi putut trece neobservată, deoarece era aproape inexistentă.

Vedeta purta o bustieră și niște pantaloni scurți care lăsau la vedere aproape totul, spre deliciul bărbaților care au avut norocul să treacă prin zona respectivă.


Pentru că nu se mai simțea pe deplin mulțumită de cum arată, Bianca a decis că este momentul să treacă printr-o nouă operație estetică. De data aceasta nu este vorba despre ceva foarte serios, ci, mai degrabă, de un moft al vedetei.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: ‘pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever’ și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncenele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a spus Drăgușanu, conform Cancan.