Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a dat lovitura un patron, în plină criză sanitară. Caz incredibil anchetat de polițiști
Cum a dat lovitura un patron, în plină criză sanitară. Caz incredibil anchetat de polițiști

Cum a dat lovitura un patron, în plină criză sanitară. Caz incredibil anchetat de polițiști

Descoperire uluitoare a polițiștilor la sediul unei firme din Botoșani. Un patron a pus la cale o afacere ingenioasă prin care a reușit să vândă și chiar să exporte un produs contrafăcut

În plină criză sanitară, generată de pandemia de COVID-19, un patron din Botoșani a reușit să pună la cale o afacere ilegală, dar profitabilă. La sediul firmei sale care, în acte se ocupa de fabricarea și ambalarea de parfumuri și alt produse cosmetice, el s-a apucat să fabrice alcool etilic.

Cu ajutorul unei instalații artizanale, susțin anchetatorii, destinată în mod obişnuit filtrării vinului, el a filtrat zeci de mii de litri de alcool sanitar. Spirt, adică.

Astfel, el a obținut alcool etilic pe care îl folosea la producerea de biocide, destinate igienizării spitalelor sau instituțiilor care aveau mare nevoie de acest produs, în plină pandemie. Mai mult, transmite Poliția Română, produsele biocide erau destinate comerţului exterior în diferite state UE şi non-UE.


Spirt-minune în România! S-a dus vestea şi-l vor şi străinii. Secrete vechi de 150 ani

Scandalul spirtului ucigaș ia amploare! Suspect, urmărit de Poliție


Detalii despre acest caz halucinant a transmis Poliția Română…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE