Cum a „crescut” brusc Nicolas Sarkozy. Festival de glume pe seama unei fotografii, pe reţelele de socializare

Cum a „crescut” brusc Nicolas Sarkozy. Festival de glume pe seama unei fotografii, pe reţelele de socializare

Coperta celui mai recent număr al revistei Paris Match stârneşte râsul utilizatorilor de reţele de socializare.

Deşi mai scund în realitate decât soţia sa, fostul manechin Carla Bruni, Sarkozy, care a fost preşedinte al Franţei, apare în imaginea de pe copertă aproape cu un cap mai înalt decât aceasta.

Motiv de distracţie maximă pentru utilizatorii reţelelor de socializare, care se întreabă care este minunea care-l face să crească pe Sarkozy la vârsta lui sau chiar modifică în Photoshop imaginea, pe post de explicaţie.

Stă-n picioare pe un taburet sau s-a încălţat cu pantofii cu toc ai soţiei? Pe Twitter, utilizatorii nu au ratat nicio ocazie de a-l ironiza pe fostul preşedinte al Franţei. Ce mai contează că imaginea apare pe copertă pentru că Sarkozy a oferit un interviu cu ocazia apariţiei noii sale cărţi, intitulată “Pasiuni”?

Ne puteți urmări și pe Google News

În poză Sarkozy pare mult mai înalt decât soţia sa, dar în realitate el are 1,66 metri, iar Carla Bruni 1,75 metri, deci ea e mai înaltă!

Unii au trecut la treabă şi au creat fotomontaje în Photoshop, precum acesta.

 

 

Luaţi prin surprindere de valul de ironii la adresa imaginii de pe coperta revistei, jurnaliştii de la Paris Match au publicat la 4 iulie un articol  în care explică “fenomenul”. În imaginea aleasă pentru copertă Sarkozy se află, de fapt, pe o scară, cu o treaptă mai sus decât soţia sa.