Evenimentul Zilei > Monden > Cum a ajuns să arate „Vulpița”? Faima a schimbat-o complet – FOTO
Cum a ajuns să arate „Vulpița”? Faima a schimbat-o complet – FOTO

Cum a ajuns să arate „Vulpița”? Faima a schimbat-o complet – FOTO

Celebra „Vulpița” din Vaslui este de nerecunoscut după ce aceasta a fost machiată de un make-up artist. Nimeni nu și-a dat seama inițial cine este femeia din fața lor.

Veronica Stegaru, deși este o simplă fată de la țară, viața din Capitală și faima adusă de apariția la televizor au reușit s-o schimbe complet, scrie Cancan.

Ceea ce avea cu adevărat nevoie Vulpița, era de fapt un machiaj „corespunzător”. După ce a trecut prin mâna unui make-up artist desăvârșit, aceasta a postat o fotografie pentru fanii ei, care au luat-o razna când au văzut-o. Fotografia a strâns imediat peste 25.000 de aprecieri.

„Bă ești prost, ce poate face machiajul / Înainte erau niște săraci cu fes în cap și acum… / Ne-am săturat de tine și de Viorel, mai duceți-vă acasă la copil… / Ești superbă /  Nu te-am mai recunoscut / Ce fac filtrele dintr-o femeie de la țară / Vulpițo, chiar tu ești? / Da, chiar ea este! Uite cum arată cu machiaj” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, pe contul ei de Instagram.