Evenimentul Zilei > Monden > Cum a ajuns Meghan pradă farmecelor lui Harry. A mințit-o pe față! „Atunci a fost momentul când a decis să plece”
Cum a ajuns Meghan pradă farmecelor lui Harry. A mințit-o pe față! „Atunci a fost momentul când a decis să plece”

Cum a ajuns Meghan pradă farmecelor lui Harry. A mințit-o pe față! „Atunci a fost momentul când a decis să plece”

Meghan Markle a fost hotărâtă să părăsească Familia Regală, în ciuda faptului că prietenii și consilierii de la palat au asigurat-o că ar putea face o „schimbare de impact”, a susținut un comentator regal. Ducesa de Sussex ar fi fost incapabilă să se lase convinsă să renunțe la Megxit, chiar dacă a decis că „avea nevoie să trăiască și să meargă mai departe” după mai puțin de doi ani ca membru activ al Familiei Regale.

Potrivit unui comentator regal, prințul Harry i-ar fi spus inițial viitoarei sale soții că va exista o oportunitate pentru ea de a „moderniza familia regală”, dar actrița americană și-a dat seama că „nu poate să reprezinte o voce” și a insistat să părăsească Familia Regală.

Meghan Markle, o actriță cunoscută pentru rolul său din serialul juridic Suits, l-a cunoscut pe prințul Harry în 2016 și s-a căsătorit cu acesta în mai 2018.

Prințul Harry i-a promis lui Meghan că poate face ce vrea

Neil Sean, comentator regal, a declarat: „Nu am fost niciodată în stare să fac asta. Ceea ce i-ar fi spus Harry a fost că va putea face o mare schimbare, va moderniza familia regală și va putea să continue să se ocupe de toate lucrurile care contează pentru ea, inclusiv activitatea ei notabilă în caritate.

Odată ce a aflat că nu va fi așa și că nu putea avea o platformă de socializare, că nu putea vorbi prea mult, că nu va reprezenta o voce așa cum dorea ea, faptul că a ținut câteva discursuri în care a spus lucruri cu care Casa Regală nu a fost de acord, atunci a fost momentul când a decis să plece și să se producă Megxit.

Când a vrut Meghan să plece de la Casa Regală. Nimeni nu a convins-o

O mulțime de oameni din jurul ei la acea vreme au încercat să o convingă, fie că i-a plăcut sau nu, că ar putea face o schimbare cu adevărat importantă, de impact. La urma urmei, era o femeie tânără care se alătura unui anturaj foarte bine stabilit, dar se pare că nimic nu a putut să o facă să se răzgândească, pentru că avea nevoie de o voce.

Așa cum spunea adesea și cum a spus în faimosul interviu ITV, ea nu trăia cu adevărat, trebuia să trăiască și să meargă înainte, acesta era scopul vieții”.

„Nu mulți oameni m-au întrebat dacă sunt bine”

În timpul perioadei în care a fost membru regal activ, Meghan Markle a început să creeze o relație strânsă cu o serie de organizații de caritate. A fost patroană regală a Teatrului Național și a Asociației Universităților din Commonwealth și, de asemenea, a strâns fonduri pentru victimele incendiului de la Grenfell Tower.

Cu toate acestea, ea a recunoscut pentru prima dată în timpul documentarului ITV din 2019, „Harry & Meghan: An African Journey”, că „nu era bine”. Într-o scenă emoționantă, în care ducesa este vizibil înlăcrimată, ea i-a spus jurnalistului Tom Bradby: „Uite, orice femeie, mai ales atunci când este însărcinată, ești foarte vulnerabilă, așa că asta a devenit o adevărată provocare, iar apoi, când ai un nou-născut, știi…

Și, mai ales ca femeie, este foarte mult. Așa că dacă adaugi asta pe lângă faptul că încerci să fii o mamă întâia oară sau să încerci să fii proaspăt căsătorită, este, ei bine…

Și, de asemenea, vă mulțumesc că m-ați întrebat, pentru că nu mulți oameni m-au întrebat dacă sunt bine. Dar în spatele scenei, se întâmplă adevărate lucruri…”

Faimoasa actriță, „salvată” de Harry

Ulterior, soții Sussex au anunțat, în ianuarie 2020, că se vor retrage din rolurile lor de membri de rang înalt ai Familiei Regale. În timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey în luna martie a acestui an, Meghan a vorbit despre dificultățile pe care le presupune apartenența la Familia Regală și a dezvăluit ruptura lor cu Palatul Buckingham.

Printre acuzații se numără faptul că un membru de rang înalt al Familiei Regale a făcut o remarcă rasistă, precum și faptul că asistenții de la Palat au ignorat sănătatea mentală a lui Meghan și au refuzat să corecteze articolele dăunătoare din tabloide care circulau în mod regulat despre ea.

De asemenea, ea l-a lăudat pe soțul ei, prințul Harry, pentru că a „salvat-o” după ce a luat decizia de a renunța la îndatoririle regale. De atunci, soții Sussex s-au mutat în California și au demarat o serie de proiecte, printre care un contract cu Netflix și Spotify, un parteneriat de investiții financiare și și-au înființat propria organizație non-profit, Archewell, potrivit The Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: