Evenimentul Zilei > Monden > Culisele evenimentului anului. Simona Halep schimbă regulile jocului la nunta cu Toni Iuruc. Ce le-a INTERZIS invitaților
Culisele evenimentului anului. Simona Halep schimbă regulile jocului la nunta cu Toni Iuruc. Ce le-a INTERZIS invitaților

Culisele evenimentului anului. Simona Halep schimbă regulile jocului la nunta cu Toni Iuruc. Ce le-a INTERZIS invitaților

În toiul emoțiilor, cu pregătirile intrate pe ultima sută de metri, Simona Halep a stabilit regulile la nunta cu Toni Iuruc. Viitoarea mireasă a luat o decizie importantă, ce face excepție de la una dintre cele mai vechi tradiții, iar vestea a ajuns deja la urechile invitaților. 

Cu puțin înainte de marele eveniment, Simona Halep a luat o decizie neașteptată care „încalcă” una dintre cele mai vechi tradiții românești, iar asta îi vizează direct pe toți invitații. Noua regulă impusă de sportivă a ajuns deja la urechile celor care vor participa. Vorbim de nume importante din showbiz, sport și chiar lumea politică.

Astfel, toți cei și-au confirmat prezența la nunta Simonei Halep au înțeles exact ce au de făcut și cum trebuie să se pregătească. Dorința mirilor este să nu se ofere „darul” de nuntă – plicul cu bani. În schimb, Simona Halep și Toni Iuruc au transmis că vor primi cu mare drag cadouri. Cum viitorii miri s-au mutat deja într-o casă nouă, variantele pentru cadouri pot fi nenumărate, scrie playsport.ro.

Petrecere într-un local de lux cu invitați pe măsură

Evenimentul se anunță a fi unul fastuos, petrecerea va avea loc într-un local de lux la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze, undeva în Constanța, în apropiere de malul mării.

Evenimentul va fi organizat în clubul Fratelli din Constanța, orașul natal al campioanei noastre, care pe 22 septembrie va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani. Așadar, eveniment mare, la zi mare pentru Simona Halep.

Puțin înainte de cununia civilă, tatăl Simonei Halep a dezvăluit ce relație are cu Toni Iuruc.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut. (…)

Păi, cum să mă înţeleg? Mă înţeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, şi Simona e ok, totul îi merge foarte bine”, a spus tatăl Simonei.

Printre personalitățile așteptate la „nunta anului” se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac sau președintele Klaus Iohannis. De asemenea, mai multe prezențe din lumea sportului vor fi alături de Simona Halep în cea mai importantă zi.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: