Evenimentul Zilei > Actualitate > CUIB DE COȘMAR găsit la o cabană. Insectele și-au construit „casa” într-o formă înspăimântătoare | FOTO
CUIB DE COȘMAR găsit la o cabană. Insectele și-au construit „casa” într-o formă înspăimântătoare | FOTO

CUIB DE COȘMAR găsit la o cabană. Insectele și-au construit „casa” într-o formă înspăimântătoare | FOTO

Un cuib ciudat de viespi, construit de insecte într-o formă înspăimântătoare, a devenit subiect aprins de discuții în rețelele sociale, după ce fotografia acestuia a fost distribuită de mii de persoane.

Un chip uman pare să strige din fotografie la cei care privesc imaginea de coșmar a cuibului de viespi. Fotografia a fost distribuită în mai multe rețele sociale și este subiectul unei controverse aprinse.

Cel care a postat fotografia a indicat doar faptul că a găsit acest cuib bizar în fața cabanei pe care tătăl lui o are în pădure, unde nu a mai fost de ceva timp. Acesta a mai oferit un amănunt important. Insectele și-au făcut cuibul peste o statuetă din lemn aflată pe veranda cabanei.

Sute de persoane au comentat fotografia sfătuindu-l pe cel care a postat-o în rețeaua socială să fie foarte atent să nu-l atace viespile. Acesta a răspuns că nu vede inescte și că a găsit doar câteva exemplare moarte lângă ciudata construcție a insectelor, dar a fost sfătuit de alte persoane să aibă grijă pentru că în această perioadă roiul de viespi încă hibernează.

”Niște prieteni au găsit un cuib ciudat de viespi iarna, l-au băgat în cabană și după câteva ore, când s-au dezmorțit, au fost atacați de ele”, a povestit unul dintre cei care comentaseră imaginea în rețeaua socială.

Rețeaua socială în care acesta a postat fotografia si au avut loc discuțiile nu indică orașul în care locuiește utilizatorul. Acesta a primit deja oferte pentru cuibul cu aspect de coșmar de la utilizatori care s-au arătat dispuși să cumpere ciudățenia. Momentan nu a indicat un preț.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: