Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu picioarele AMPUTATE, din cauza unei PNEUMONII. Cazul sportivei care a șocat întreaga țară | FOTO
Cu picioarele AMPUTATE, din cauza unei PNEUMONII. Cazul sportivei care a șocat întreaga țară | FOTO

Cu picioarele AMPUTATE, din cauza unei PNEUMONII. Cazul sportivei care a șocat întreaga țară | FOTO

O femeie a şocat o ţară întreagă, după ce i-au fost amputate picioarele şi degetele din cauza unei pneumonii.

 Au pescuit un MONSTRU PREISTORIC. Cum arată DIHANIA care i-a oripilat şi pe cercetători | GALERIE FOTO 

În ajunul Crăciunului, Tracy Ralph, care este mamă a doi copii şi aleargă frecvent maratonul, s-a plâns că nu poate respira. După ce a fost transportată la spital, medicii au descoperit că are pneumonieseveră şi a fost plasată în comă indusă.

În timpul Crăciunului, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, iar mai multe organe interne i-au cedat. Pentru a putea fi tratată, medicii i-au amputat picioarele şi degetele de la mâini.


  Concertul care a ŞOCAT mii de oameni. S-au urcat pe SCENĂ şi au făcut AMOR în faţa tuturor | GALERIE FOTOÎn prezent, femeia a fost scoasă din comă, dar se află, încă, sunt îngrijire medicală intensivă.

Familia a deschis un cont de donaţii pentru a reuşi să plătească tratamentul şi să cumpere proteze pentru Tracy. Până acum, în cont s-aua dunat peste 25.000 de lire sterline.


  FOTOMODELE GOALE, printre ANIMALE FEROCE. Cum arată creaţiile care REVOLUŢIONEAZĂ lumea fotografiei | GALERIE FOTOInformaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.