Evenimentul Zilei > Monden > Cu furculița înfiptă în tractul urinar
Cu furculița înfiptă în tractul urinar

Cu furculița înfiptă în tractul urinar

Un bătrân de 70 de ani din Australia i-a uimit pe medici după ce s-a prezentat la camera de gardă cu o furculiţă de zece centimetri, în interiorul tractului urinar

Potrivit rapoartelor de specialitate, se întâmplă extrem de rar ca un obiect străin să fie introdus în tractul urinar, deşi multe obiecte neaşteptate au fost găsite de medici în alte părţi ale corpului.

Printre aceastea se numără periuțe de dinți, creioane, chei, pahare de plastic, becuri, termometre, plante și legume, lipitori, șerpi, ceară sau lipici.

Potrivit „The International Journal of Surgery”, alte obiecte găsite în interiorul corpului sunt: ace, creioane, pixuri, sârmă, ace de siguranță, cablurile telefonice, periuțe de dinți, baterii de uz casnic, becuri, tampoane, pahare din plastic, termometre, plante și legume – morcovi, castraveți, fasole, fân, bețe de bambus, fragmente de animale – lipitori, șerpi, oase, jucării, mănuși de latex, lipici sau ceară fierbinte.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.