Evenimentul Zilei > Social > Cu ajutorul unor panouri fotovolatice oferite de catre Voltech.ro, putem face economii considerabile si ajuta mediul inconjurator!
Cu ajutorul unor panouri fotovolatice oferite de catre Voltech.ro, putem face economii considerabile si ajuta mediul inconjurator!

Cu ajutorul unor panouri fotovolatice oferite de catre Voltech.ro, putem face economii considerabile si ajuta mediul inconjurator!

Fie ca ne place sau nu sa auzim lucruri legate despre nivelul de poluare destul de alarmant la care s-a ajuns in ultimii ani, acest lucru este adevarat si ne dauneaza foarte mult din toate punctele de vedere.

Constant se depun eforturi la nivel mondial in ceea ce priveste gazele eliminate in atmosfera prin arderea combustibilului, insa este si de datoria fiecarei persoane in parte, de a ajuta atat cat poate, pentru a putea ajunge la un nivel de poluare mult mai scazul, si pentru ca aerul sa poata fii din nou respirabil in adevaratul sens.

 

Alternative existe. Energia eoliana, energia obtinuta cu ajutorul apei sau energia solara, sunt principalele alternative existente, care, de-a lungul timpului s-au dovedit extrem de eficiente in ceea ce priveste obtinerea curentului electric pe o cale naturala.

 

Astfel de alternative, la inceputurile lor, au fost destul de scumpe, insa in prezent, o data cu evolutia tehnologiei, exista o foarte mare varietate de sisteme menite sa ne faca viata mai usoara si mai sanatoasa.

 

Sistemele prin care se produce energia electrica cu ajutorul energiei solare, sunt probabil cele mai raspandite, deoarece din ce in ce mai multe simple persoane fizice apeleaza la aceasta solutie astfel incat sa-si poata asigura pe cont propriu, fie tot necesarul de curent electric, fie o buna parte, astfel incat sa nu mai depinda de furnizorii locali.

 

Cu totii am auzit cel putin odata despre panouri solare fotovoltaice, insa prea putini au inteles ce inseamna acest lucru. Energia fotovoltaica este conversia directa a luminii in energie electrica la nivel atomic. Unele materiale prezinta o proprietate cunoscuta sub numele de efect fotoelectric care ii determina sa absoarba fotoni de lumina si sa elibereze electroni. Cand acesti electroni liberi sunt captati, rezulta un curent electric care poate fi utilizat ca electricitate.

 

Exista foarte multe locatii inclusiv atat in lume cat si la noi in tara , in care sunt instalate campuri intregi de astfel de panouri solare ce alcatuiesc o centrala solara. Pe acelasi principiu functioneaza si sistemele solare utilizate acasa pe cont propriu doar ca la o scara mult mai mica, dar suficienta pentru a ne putea procura energia electrica pentru uzul casnic.

 

In momentul in care energia luminii se loveste de celula solara, electronii sunt eliminati de atomii din materialul semiconductor. Daca conductoarele electrice sunt atasate de laturile pozitive si negative, formand un circuit electric, electronii pot fi capturati sub forma de curent electric – adica electricitate. Aceasta energie electrica poate fi folosita pentru alimentarea unei incarcari, cum ar fi o lumina sau o unealta.

 

Utilizarea acestei energii verzi trebuie sa fie viitorul, usor, usor tot mai multi oameni alegand sa isi monteleze sisteme fotovoltaice pentru propriile locuinte. Sunt mult mai economice, reducand considerabil facturile catre compainiile de electricitate, insa cel mai important aspect este faptul ca nu poluaza.

 

Cei care isi doresc sa isi monteze astfel de sisteme fotovoltaice, trebuie sa stie ca pot obtine inclusiv o subventie de la stat, care sa ii ajute cu achizitionarea unui sistem de calitate, performant si durabil. Pentru acest lucru trebuie indeplinite anumite conditii.

 

Cu ajutorul unor astfel de sisteme fotovoltaice, economiile facute vor fi considerabile iar cheltuielile pot fi amortizate in maxim cinci ani, in functie de numarul persoanelor care depinde de acestea, suprafata panourilor, marimea acumulatorilor care stocheaza energia si asa mai departe.

 

In cazul in care sunteti in cautarea celor mai bune si eficiente solutii in materie de panouri solare fotovoltaice, noi avem raspunsul pentru nevoile dumneaovastra – https://www.voltech.ro/panouri-fotovoltaice/.

 

Acestia ofera o gama variata de astfel de sisteme, de-o calitate superioara si la cele mai avantajoase preturi. Principalele categorii de produse, se impart in urmatoarele:

  • Panouri fotovoltaice
  • Panouri solare ACM
  • Promotii panouri fotovoltaice
  • Sisteme hibride
  • Turbine eoliene

 

In ceea ce priveste subiectul nostru de astazi, in materie de panouri fotovoltaice, cei de la Voltech.ro pun la dispozitia clientilor sisteme de captare a energiei solare OFF-GRID CU STOCARE, ON-GRID MONOFAZAT, ON-GRID TRIFAZAT.

 

Accesand acest magazin online, in catalogul lor de produse veti putea gasi simplu si rapid cele mai bune sisteme de panouri solare, fiecare in parte aducand in prim plan alte trei componente de baza, componente ce care fiecare client le poate personaliza dupa bunul plac sau dupa nevoile pe care le aveti, ori pe care le poate completa cu ajutorul unor accesorii adiacente.

 

Toate detaliile le veti gasi la numai un simplu click distanta, detalii importante si complete atat in ceea ce priveste serviciile, cat si in ceea ce priveste produsele. In plus, daca aveti orice fel de nelamurire nu ezitati sa ii contactati pe cei de la Voltech.ro, beneficiind astfel de toate informatiile necesare in vederea solutionarii problemei.

 

Este de mentionat si faptul ca, accesand Voltech.ro veti avea posibilitatea de a afla o multime de informatii in plus, fiind disponibila o sectiune de “Blog” unde o multime de articole, va asteapta cu o multime de curiozitati si tot ceea ce aveti nevoie in alegerea celor mai bune variante pentru nevoile dumneavoastra. De asemenea, exista si o sectiune “Portofoliu” in care aveti puse la dispozitie poze cu diverse lucrari realizate de echipa Voltech.ro, fiind foarte usor de observat calitatea superioara.

 

Apelati acum la Voltech.ro si cu siguranta veti face cea mai buna alegere pentru nevoile dumneavoastra, beneficiind astfel de cheltuieli lunare reduse in ceea ce priveste intretinerea, cheltuielo reduse de achzitionare si montaj, si nu in ultimul rand, veti contribui si dumneavoastra la protejarea mediului si la repararea intregului ecosistem in care traim alaturi de plante si animale.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.