Evenimentul Zilei > Social > Cu 23.000 de bilete vândute, André Rieu anunță al treilea concert la București pe 14 iunie anul viitor
Cu 23.000 de bilete vândute, André Rieu anunță al treilea concert la București pe 14 iunie anul viitor

Cu 23.000 de bilete vândute, André Rieu anunță al treilea concert la București pe 14 iunie anul viitor

Record absolut de vânzări! Biletele pentru al doilea concert al celebrului violonist André Rieu în România s-au epuizat în această după-amiază, după ce biletele pentru primul concert anunțat s-au vândut în numai trei ore.

Este cea mai rapidă vânzare a unui eveniment André Rieu înregistrată vreodată. Biletele pentru primul şi al doilea concert al celebrului violonist André Rieu în România, care vor avea loc pe 12 şi 13 iunie 2015, în Piața Constituției din București, puse în vânzare astăzi, 10 decembrie, de la ora 9.00, respectiv ora 13.00, s-au vândut în timp record în această după-amiază. Faimosul violonist André Rieu a înregistrat astfel un nou record absolut de vânzare a biletelor în România.

Al treilea concert André Rieu va avea loc duminică, 14 iunie 2015, în Piața Constituției, iar biletele sunt disponibile prin Eventim și partenerii autorizați.

„Dragii fani din România, sunt copleșit de primirea calduroasă pe care mi-ați făcut-o ieri, la sosirea mea la București pentru a anunța primul nostru concert în România. Ne-ați întâmpinat cu sufletul deschis și noi ne vom deschide inimile către voi. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții în iunie, în Piața Constituției, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans și romantism la lumina stelelor!", le-a transmis André Rieu fanilor săi români.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.