Evenimentul Zilei > Social > CTP are soluţia pentru rebelii care nu stau acasă. Viaţa sau moartea? Ce aleg?
CTP are soluţia pentru rebelii care nu stau acasă. Viaţa sau moartea? Ce aleg?

CTP are soluţia pentru rebelii care nu stau acasă. Viaţa sau moartea? Ce aleg?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a arătat foarte indignat din cauza atitudinii arătate de unii dintre conaţionalii care nu înţeleg că în plină pandemie de Coronavirus trebuie să stea cât mai mult acasă.

Și atunci, mie mi se pare firesc ca ăștia să fie lăsați acasă și să reziste bolii prin gena lor tare, puternică de șmecher natural. Ei sunt niște persoane deosebite. Dacă vine virusul pe ei se ofilește și cade. Iar faptul că i-ar putea infecta pe alții, hai să fim serioși… Ce contează fraierii pe lumea asta? Contează deștepții, șmecherii naturali.

Și atunci, dacă ai acolo trecut, pe lângă amenzile uriașe care e bine că se dau, și se vor folosi banii ăștia în lupta cu virusul, pe lângă dosarul penal să ai și această prevedere – că nu vei fi eligibil dacă cumva s-ar putea să fii pe punctul de a căsca ciocul, domnule șmecher natural.

Nu e nicio metaforă. De ce adică la transplant se poate să existe asta, când e vorba de a alege între oameni care pot să moară, și aici nu puteam să avem? Bineînțeles, pot să contribuie și alți parametri în această alegere. Dar unul dintre ei, eu consider că trebuie să fie acesta: dacă ți-ai bătut joc, încălcând legea, de concetățenii tăi.

Adică medicii o să-l trateze pe ală care iese pe stradă și infectează oamenii și nu o să-l trateze pe unul care a fost infectat fără nicio vină de imbecilul respectiv?

Dacă nu se înăspresc masurile, atunci se va ajunge la o debandadă totală”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

 

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: