Evenimentul Zilei > Sport > CSM București e în colaps. Antrenorul echipei de handbal a demisionat
CSM București e în colaps. Antrenorul echipei de handbal a demisionat

CSM București e în colaps. Antrenorul echipei de handbal a demisionat

Suedezul Tomas Ryde a demisionat d epe banca echipei de handbal CSM București, din cauza problemelor financiare

Tomas Ryde, antrenorul echipei CSM București, a demisionat marți. Suedezul, care este și selecționerul națioanlei feminine de handbal, a luat această decizie, din câte se pare, pentru că „tigroaicele” au salarii restante pentru ultimele două luni. Tehnicianul avertizase în momentul în care semnase cu CSM că va pleca dacă apar probleme financiare. „Nu o să pot lucra cu oameni care nu își primesc banii și nu se pot concentra la activitatea lor”, afirmase Ryde în timpul discuției cu oficialii clubului finanțat de Primăria Capitalei.

„Tehnicianul suedez al echipei feminine de handbal a anunțat astăzi managementul CSM București că a luat decizia de a încheia raporturile contractuale cu clubul nostru, din motive personale.

CSM București îi mulțumește lui Tomas Ryde pentru eforturile și pentru implicarea avute de la începutul sezonului și îi urează mult succes în celelalte proiecte în care este implicat.

Poziția de antrenor principal al echipei de handbal feminin a CSM București va fi preluată de secundul Adrian Vasile, cel care se află alături de club încă din anul 2014 și care a contribuit la câștigarea Ligii Campionilor în 2016, precum și la toate trofeele naționale obținute în această perioadă”, sună comunicatul emis de oficialii CSM-ului.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: