Evenimentul Zilei > Actualitate > Cruzime de neimaginat. Șeful unui clan mafiot și-a mâncat dușmanii sub formă de mici
Cruzime de neimaginat. Șeful unui clan mafiot și-a mâncat dușmanii sub formă de mici

Cruzime de neimaginat. Șeful unui clan mafiot și-a mâncat dușmanii sub formă de mici

Șeful unui clan mafiot care acționează Serbia și-a transformat dușmanii în mici, i-a pus pe grătar și i-a mâncat cu muștar și ceapă.

Șeful unui clan mafiot din Serbia care acționează în statele din Balcani  a dat dovadă de o cruzime rar întâlnită. El și-a tranșat dușmanii, le-a tocat carnea și i-a transformat în Ćevapčići (un fel de mici sârbești). Apoi, după ce i-a făcut pe grătar, i-a consumat cu ceapă și muștar, după cum relatează Ziarul Românesc, care citează o publicație austriacă, Heute.

Povestea a ieșit la iveală după arestarea unuia dintre membrii acestui clan, Veljko B., cunoscut și sub poreclele „Bestia” și „Măcelarul”. Acesta este acuzat că a răpit mai mulți rivali ai clanului, i-ar fi torturat, după care i-a tranșat. Totul s-ar fi petrecut într-o pivniță amenajată special într-o suburbia a capitalei Serbiei, Ritopek.

Folosindu-se de o mașină de tocat carne specială, interlopul ar fi procesat carnea de om și ar fi transformat-o în pastă de mici. Carnea de om, astfel procesată a fost livrată, ulterior, în camioane frigorifice, șefului clanului, Radoje Z (foto) Acesta își are reședința, din câte se pare, în Muntenegru.

Șeful clanului interlop a dorit să-și îngrozească adversarii

În vârstă de 38 de ani, Radoje Z. a ținut să mănânce Ćevapčići preparați din carne de om, făcuți pe grătar, cu muștar și ceapă, după cum relatează martorii. A fost o demonstrație bine calculată, pentru a-și îngrozi dușmanii și rivalii din lumea interlopă.

El și-a hrănit câinii cu o parte din carnea de om, iar restul l-a trimis, ca avertisment, dușmanilor săi pe care i-a mâncat.

Președintele sârb Aleksandar Vučić, însuși a fost șocat de dezvăluirile despre atrocitățile comise de liderul interlop. Acesta a promis că autoritățile sârbe îl vor căuta și îl vor condamna pe Radoje Z.

„Îl vom găsi pe Z. oriunde se ascunde în lume, îl vom aresta și condamna pentru teribilele sale crime!”

Luptele dintre interlopi fac zeci de victime în Balcani

Clanul Kavački operează din orașul portuar muntenegrean Kotor, considerat a fi centrul pentru aducerea cocainei din America de Sud.

În confruntările dintre diferitele clanuri de interlopi, care își dispută supremația din Balcani, și-au pierdut viața cel puțin 40 de persoane. Acestea au fost victime ale unor atentate cu armă, fiind împușcați, ori a atacurilor cu bombă. Alți interlopi au fost răpiți și torturați, înainte de a fi uciși.

Sursa foto: Ziarul Românesc

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: