Evenimentul Zilei > Sport > Criza de carburanți face victime și printre multimilionari. Șoferul unui superstar a așteptat 7 ore degeaba pentru a face plinul
Criza de carburanți face victime și printre multimilionari. Șoferul unui superstar a așteptat 7 ore degeaba pentru a face plinul

Criza de carburanți face victime și printre multimilionari. Șoferul unui superstar a așteptat 7 ore degeaba pentru a face plinul

Criza de carburanți din Marea Britanie a provocat haos în Regat. Și Cristiano Ronaldo a avut probleme, pentru că n-a putut să-și alimenteze unul din bolizii de lux.

Toată lumea din Marea Britanie este afectată de criza combustibilului. Indiferent de mașina pe care o conduce sau de averea pe care o deține. Este cazul și superstarului Cristiano Ronaldo, atacantul celor de la Manchester United, care și-a trimis șoferul să facă plinul la mașina Bentley Flying Spur, care l-a costat 300.000 de euro.

Cristiano Ronaldo s-a trezit cu Bentley-ul nealimentat după 7 ore de așteptare

Ziariștii englezi au aflat că șoferul a stat aproape 7 ore la coadă, în benzinărie, unde a mers să alimenteze noul Bentley al portughezului. Nu a reușit să-și atingă obiectivul, pentru că la un moment dat a cedat psihic și a plecat.

Evenimentul a avut loc, marți, atunci când noua achiziție din garajul lui Cristiano Ronaldo a fost surprinsă de jurnaliștii de la Mirror într-o benzinărie din apropierea casei fotbalistului. Super bolidul a ajuns la peco la ora 2:20 pm și a staționat acolo 6 ore și 40 de minute, înainte ca șoferul să-și piardă speranța și să plece, fără a alimenta.

„Cu toți banii pe care-i are, Ronaldo se află în aceeași situație cu noi. Șoferul lui a așteptat cu orele, sperând să facă plinul, dar, într-un final a decis să plece. A așteptat în ploaie până n-a mai putut”, a spus o sursă pentru tabloidul englez „The Sun”.

Decizie luată de oficialii din Marea Britanie

Regatul Unit a hotărât că armata să iasă în ajutorul persoanelor care au rămas fară combustibil după ce oamenii s-au arătat foarte revoltați de situație.
Frica de un deficit de șoferi care să afecteze aprovizionarea cu benzină – care la rafinării este abundentă – ar fi alimentat creșterea bruscă a cererii de combustibil, anunță BBC.

Grant Shapps, secretar în Ministerul Transporturilor, a declarat că sunt deja „semne timide” în stabilizarea situației. „Odată ce ne vom întoarce cu toții la obiceiurile noastre normale de cumpărare… cu atât mai repede vom reveni la normalitate.”, a declarat acesta.