Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat recent într-un interviu care a fost publicat pe cristoiublog.ro că poza făcută de Dragnea şi Grindeanu într-un restaurant din Washington când s-au întâlnit cu Trump, a fost o întâmplare.

„Nu a fost nicio ceremonie. Nu, domnul Trump nu ştiu ce făcea pe acolo la un restaurant, da? Nişte şmecheri au zis „alo, domnule Grindeanu şi domnule Dragnea, dar o să staţi pe la o masă pe acolo să vă duceţi şi daţi mâna cu el, da?” , deci Trump nici nu stia cine vine, cine este si au zis, facem o poză si o dăm la babuinii ăia şi sunt veseli, iar dumneavoastră nu înţelegeţi că el nu a stat de vorbă cu Trump?”

Referitor la arestarea lui Dragnea, Ion Cristoiu a spus că dacă acesta ar fi fost prieten cu Trump , preşedintele american ar fi postat un mesaj pe Twitter de încurajare.

„Păi, da dar Trump nu a scris pe Twitter. El este în stare, să fi scris pe Twitter „îmi pare rău că prietenul meu Liviu Dragnea a fost condamnat”…şi dacă spunea şi pe nedrept gata o dădea afară, dădea afară tot DNA-ul, uite că nu e scris”, a mai scris Ion Cristoiu, pe blog.

 

Te-ar putea interesa și: