Ronaldo a avut reacții deplasate de fiecare în ambele situații când a fost schimbat de Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus, în ultimele două jocuri ale torinezilor.

După aceste episoade, Fabio Capello (fost jucător și manager al lui Juve) l-a pus la zid pe lusitan. „Nu mi-a plăcut reacția lui, nu a fost deloc frumos. Cristiano trebuie să fie un campion chiar și atunci când este schimbat. Adevărul este că Ronaldo nu a mai driblat vreun adversar în ultimii trei ani. Înăuntrul său se află un super-campion, chiar cel mai bun din lume. Știu cu siguranță acest lucru, dar acum nu este momentul lui.

Dybala și Douglas Costa sunt cei care fac diferența la Juventus. Amândoi sunt într-o formă excelentă și au câștigat meciuri fără Cristiano pe teren. Îl felicit pe Sarri pentru curajul său din momentul schimbării. Asta arată că are multă personalitate. Cristiano trebuie să-și revină din punct de vedere fizic pentru că nu se află într-o formă foarte bună. Îi lipsesc viteza și dinamismul din joc, cele cu care ne-a obișnuit în ultimii ani”, a declarat Fabio Capello, pentru Sky Sport Italia.

Te-ar putea interesa și: