Evenimentul Zilei > Sport > Cristian Tudor Popescu nu este surprins de ruptura dintre Simona Halep și antrenorul Darren Cahill. Ce va face cea mai bună jucătoare de tenis din România
Cristian Tudor Popescu nu este surprins de ruptura dintre Simona Halep și antrenorul Darren Cahill. Ce va face cea mai bună jucătoare de tenis din România

Cristian Tudor Popescu nu este surprins de ruptura dintre Simona Halep și antrenorul Darren Cahill. Ce va face cea mai bună jucătoare de tenis din România

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat știrea zilei în sportul românesc și a afirmat că nu a fost luat prin surprindere de hotărârea Simonei Halep.

Simona Halep a surprins pe toată lumea, miercuri, după ce a anunțat că s-a despărțit de antrenorul australian Darren Cahill, cu care a obținut cele mai mari performanțe în tenis. Cristian Tudor Popescu a comentat această mișcare făcută de cei doi și a spus că este o decizie firească. Pentru că tehnicianul de la Antipozi nu putea fi prea mult timp alătură de Halep. 

Despărțirea Simonei Halep de Darren Cahill este logică, spune Cristian Tudor Popescu

„Pentru mine nu e o surpriză. Mă așteptam să se întâmple asta. Bine nu e, dar hai să ne gândim cât de greu le-a fost în această perioadă, în care au realizat lucruri extraordinare împreună.

Darren era în Australia, Simona era în România și fiecăruia i-a fost greu. Lui Cahill i-a fost greu pentru că trebuia să fie departe de casă atâta vreme ca să-i fie alături Simonei, iar lui Halep i-a fost greu pentru că nu putea avea antrenorul lângă ea în toată perioada competițională.

Nu se mai putea continua în felul acesta! Sunt convins că cei doi nu s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri, ci pentru că, pur și simplu, venise timpul să pună capăt acestei colaborări”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi Sport.

„Dacă îl va alege pe Adi Marcu iar, va fi o alegere foarte bună”

„Să vedem pe cine va alege Simona Halep. Dacă îl va alege pe Adi Marcu iar, va fi o alegere foarte bună. Probabil că Simona simte nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul.

Dar, pe de altă parte, Simona, în momentul de față, ar putea chiar ea să-și ia carnet de antrenor. Se vede o maturitate remarcabilă în joc. Știe totul despre ce trebuie să facă. E clar că vrea să mai joace 2-3 ani, vrea să fie din nou între primele jucătoare”, a mai afirmat jurnalistul.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: