Evenimentul Zilei > Monden > Cristian Boureanu, stors de bani de fiica sa. Cât costă bijuteriile Ioanei. Prețurile depășesc 16.500 de euro. FOTO
Cristian Boureanu, stors de bani de fiica sa. Cât costă bijuteriile Ioanei. Prețurile depășesc 16.500 de euro. FOTO

Cristian Boureanu, stors de bani de fiica sa. Cât costă bijuteriile Ioanei. Prețurile depășesc 16.500 de euro. FOTO

Fostul politician Cristian Boureanu scoate bani grei din buzunar pentru a satisface gusturile scumpe ale fiicei sale. Ioana Boureanu, în vârstă de 20 de ani, face senzație cu aparițiile sale și fură ochii tuturor admiratorilor cu haine de la branduri de lux și bijuterii costisitoare.

Ioana Boureanu este constant răsfățată de părinții săi. Deși nu are pretenții obișnuite și nu se mulțumește cu puțin, Cristian Boureanu are grijă să-și facă fiica fericită. Ioana poartă doar haine de la cele mai mari case de modă, cu logo-ul firmei la vedere. Nu se sfiește să-și publice bunurile nici pe Instagram, acolo unde le împărtășește cu fanii.

Apariții costisitoare ale Ioanei Boureanu. Costurile bijuteriilor întrec sume de 16.500 de euro

Deși a atras atenția presei după ce a fost bătută chiar de părintele său, supărat că, pe atunci minoră, Ioana Boureanu consuma alcool, fuma, fugea de acasă și ieșea în cluburi, în prezent, Cristian Boureanu se declară mândru că aceasta urmează cursurile unei facultăți. Poate acesta este și unul dintre motivele pentru care are grijă să-i respecte toate capriciile.

Ioana Boureanu poartă doar bijuterii scumpe – diamante și brățări Hermes. În ultimele sale apariții, Ioana a furat ochii admiratorilor cu articole de la Gucci, poșete Chanel, precum și accesorii în genul brățării cu diamante tip tennis, în valoare de minimum 10.000 de euro. Fiica lui Cristian Boureanu are brățări Hermes ale căror valoare este cuprinsă între 1.500 și 2.400 de euro.

Cerceii cu diamante ai Ioanei Boureanu costă minimum 5.000 de euro, potrivit retetesivedete, care citează site-uri de specialitate.

Bătută măr în clubul Loft. Ce a pățit fiica lui Boureanu

Ioana Boureanu a ajuns în atenția presei după un incident ce a avut loc în clubul Loft, în urmă cu doi ani de zile. Fiica lui Boureanu planificase o seară de distracție, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Aceasta a fost bătută cu sălbăticie de trei tinere, toate de etnie romă, din spusele martorilor.

În urma loviturilor încasate, fiica lui Boureanu s-a ales cu răni pe tot corpul, chiar și în zona capului. La scurt timp după incident, a fost anunțat și Boureanu despre starea fiicei sale.

Conform martorilor, scandalul ar fi început în toaleta clubului, unde Ioana a dat nas în nas cu tinerele care aveau să o bată crunt, câteva minute mai târziu. Ioana a vrut să se spele pe mâni, dar s-a trezit, brusc, cu o palmă peste față! Și, la scurt timp, toate trei fetele care erau în baie au tăbărât pe fata fostului politician.

Bodyguarzii clubului au ajuns la locul incidentului și iar cele trei fete au fost date afară din clădire. Ioana și prietena ei, care își serba ziua de naștere, au rămas în club. A fost asigurată că nimic nu se mai poate întâmpla.

Cristian Boureanu a confirmat informația. „Da, a luat bătaie. Am vorbit cu ea, am văzut-o, urmează să facem plângere. Confirm că a luat bătaie, dar mai multe nu spun, până nu facem lucrurile legale, așa cum trebuie făcute”, a spus Boureanu la acea vreme.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: