Cristian Boureanu a cerut-o pe Laura Dincă în căsătorie, iar anul viitor vor face nuntă mare! Boureanu a stat după gratiile penitenciarului Rahova timp de două luni, iar Judecătoria Sectorului 1 l-a găsit vinovat de ultraj şi l-a condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare.

În urmă cu câteva zile, judecătorii au ”revocat măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Boureanu Cristian Alexandru”. Hotărârea este definitivă.

El a rămas, timp de mai bine de un an, cu interdicție de a părăsi țara și a fost nevoit să dea cu la poliţie. De aceea, vacanțele omului de afaceri n-au mai mirosit a lux, ca în anii trecuți. El a ieşit alături de iubită la Cazanele Dunării, la mare, în Maramureş, la mânăstirea Prislop, la munte sau cu plimbări cu Mocăniţa. conform click.ro.

Acum, omul de afaceri este foarte îndrăgostiti de România și le recomandă tuturor să facă sărbătorile acasă.

Iubita lui, Laura Dincă, şi-a cumpărat deja rochia de mireasă dintr-un magazin exclusivist din Paris şi se ocupă să aibă o nuntă ca în basme. Cu siguranţă va fi evenimentul anului 2019.  

Incident cu poliția

Pe 9 iunie 2017, Boureanu a agresat un agent de circulaţie şi, iritat de faptul că acesta îl ameninţa că îi va face dosar penal, i-a tras un genunchi între picioare. Omul în uniformă, Ovidiu Andrei, a reacţionat instantaneu şi i-a tras o directă de dreapta în gât, făcându-l K.O. pe Boureanu. După o noapte petrecută printre poliţişti, Boureanu a rămas fără dinţi şi s-a ales cu un ochi vânăt, fiind necesară transportarea acestuia la spital.

Te-ar putea interesa și: