Evenimentul Zilei > Actualitate > CRISTI DIN BANAT e distrus! Mircea Badea l-a făcut pentru a doua oară praf în emisiune! S-a sfătuit şi cu Gâdea
CRISTI DIN BANAT e distrus! Mircea Badea l-a făcut pentru a doua oară praf în emisiune! S-a sfătuit şi cu Gâdea

CRISTI DIN BANAT e distrus! Mircea Badea l-a făcut pentru a doua oară praf în emisiune! S-a sfătuit şi cu Gâdea

Badea a făcut o analiza amănunţită pe text şi spune ca versurile îl includ şi pe el. "Cred ca e o dedicaţie", concluzionează Badea

Mircea Badea nu-l scapă din ochi pe Cristi din Banat. Atent la noutăţile muzicale ale cântăreţului, Badea a remarcat noul videoclip pe care l-a dezbătut pe larg în emisiunea "În gura presei". "Există un tehnocrat din Banat, Cristi din Banat, îl știm cu toții, așa ceva este de neuitat. O superbitate, o bijuterie. S-a făcut multă vâlvă la vremea respectivă. Tehnocratul din Banat, Cristi, a recidivat. Și a mai scos un videoclip, se numește "Videoclipul de la mare". M-am aplecat cu mai multă atenție asupra operei de artă și mi-am dat seama că este o replică, cu referire la videoclipul inițial, "Ca o apă cristalină", pentru cei care, în opinia artistului, l-au denigrat și l-au ironizat. Îi spuneam lui Mihai Gâdea că mie mi se pare aceeași melodie. Presupunând că ceea ce am auzit în urmă cu câteva luni a fost o melodie", a spus Badea.

Mai mult, Badea a făcut şi o analiza amănunţită pe text. "Bănuiesc că v-ați lăsat prinși de canapeaua plutitoare pe mare. Canapeaua roz și cu cele două personaje pe ea. V-ați uitat la faptul că mireasa, ba avea voal, ba, era bandajată la cap. La un moment dat, părea descarcerată", a adăugat prezentatorul "În gura presei".

Reamintim că în urmă cu un an, cantautorul melodiei "Ca o apă cristalină", Cristi din Banat s-a supărat pe realizatorul emisiunii "În gura presei" că a râs de el. După ce Mircea Badea a difuzat fragmente din videoclipul piesei "Ca o apă cristalină" și a râs în misiune, Cristi a spus despe Mircea Badea că se bâlbâie, dar nu vrea să-i dea o replică în direct, ci prin intermediul avocaților săi și a legii.

Versurile "Videoclipul de la mare" întrerupte de comentariile lui Badea

Despre clipul de la mare/Ce avea în el petale

Videoclipul de la mare/De avea în el petale

Ăla m-a adus în față/ Și mi-a dat poftă de viață

Câtă lume tot vorbea/ despre acel videoclip. (…)

Îmi zicea lumea aşa/Ce slabă mi-este mintea

M-am băgat în apă rece/Picioarele să-mi înghețe

De-asta lumea nu știa/ că era vară și cald

Era iunie și căldură/ Și mare temperatură

"Vă dați seama că asta a făcut un videoclip nou ca să le răspundă celor care i-au criticat clipul vechi. E genial, sunt fan total"

Când erau ăia în mare/ Că s-au aruncat în apă

Îmbrăcați în haine albe/ Ca de mire și mireasă

Nu știau că erau miri/ și-au unuit al lor destin

Mirele era spaniol/ și-au umplut acel decor

"Asta a strâns în el ce a strâns și a zis le zic acum de la obraz. La următoarea strofă le-o dă nasol, cred că mă include și pe mine. A zis că mă dă în judecată, că îmi face și îmi drege. Cred că e o dedicație".

Cei care azi mă imită/Nu mai au de ce să râdă

Că eu am ajuns o stea/Cu petale-n apa mea

Orice zic alții, tâmpiți/Scena mea e de artist

Într-o apă cristalină/ Într-un val cântam cu spumă

Că nu-i apa cristalină/Că ochii ei nu-s de zână

Tot așa lumea spunea/Mare e invidia

Dintr-o mare cristalină eu cântam cântecul meu/

Și-a venit un val cu spumă/Și mi-a adus putere, zău!

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: