Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Borcea lovește din nou. Vrea să fie tată pentru a zecea oară
Cristi Borcea lovește din nou. Vrea să fie tată pentru a zecea oară

Cristi Borcea lovește din nou. Vrea să fie tată pentru a zecea oară

Cristi Borcea, cunoscut pentru numeroasa familie pe care a creat-o, are planuri mari. Milionarul vrea să mai fie tată o dată. Ar fi a zecea oară când Cristi Borcea devine părinte.

Pentru ca totul să fie complet, Valentina Pelinel este, la rândul său, pregătită să-i mai ofere un copil omului de afaceri. Cristi Borcea a declarat că este pregăti să devină, din nou, tată, însă de această dată o să fie pentru ultima oară.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace ”, a declarat Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Iar dacă Borcea pare încântat să mai țină un bebeluș în brațe, Valentina Pelinel nu este la fel de sigură că își dorește acest lucru, deși nici nu-l exclude total. Aceasta a declarat că nu are în plan o nouă sarcină, dar dacă se va întâmpla îl va primi cu bucurie.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.

Cristi Borcea are din prima căsnicie cu Mihaela trei copii, doi băieți și o fată. Patrick are 22 de ani, iar Melissa și Angelo sunt doi adolescenți de 18 ani. Cu Alina Vidican, a doua soție, Cristi Borcea a făcut doi copii, George Alexandru în vârstă de 8 ani și Gloria de 5 ani.

Cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi Borcea mai are încă o fetiță, pe Andreina Carolyn Christine, care acum are 12 ani. Iar Velentina Pelinel i-a dăruit trei copii, iar acum nu este exclusă venirea pe lume a celui de-al patrulea, potrivit Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: