Noi speranțe pentru fostul acționar al Dinamo, Cristi Borcea. După ce a ajuns de urgență la spital, acesta ar putea fi pus în libertate destul de curând, informează B1.

Eliberarea ar putea surveni chiar peste o săptămână. Acesta a depus deja o cerere de eliberare condiționată. 

Borcea a ajuns de urgenţă la spital, luni seara, din cauza unor probleme cardiace. El a ajuns pe mâna medicilor, luni seara, la Secția de chirurgie cardiovasculară a Spitalul Floreasca din Capitală, pentru că a acuzat stări puternice de rău. Mai mult decât atât, se pare că fostul şef al Dinamo avea risc de preinfarct şi este ţinut sub observaţie.

Potrivit medicilor, Borcea se simţea slăbit, iar după ce a fost consultat i s-a pus diagnosticul de extrasistole.

Marți dimineață, omul de afaceri trebuia să ajungă la ÎCCJ pentru a da explicații în dosarul lui Neculai Onțanu. Acesta nu s-a putut prezenta, avocatul acestuia spunând că Borcea a ajuns aseară la spital cu grave probleme de sănătate.

Cristi Borcea se află din data de 8 februarie, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor. În acest dosar au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre şi fostul preşedinte al Consiliului Județean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. 

Acum o lună, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, anunța că, cel mai probabil, Cristi borcea nu va petrece foarte mult timp după gratii și că are un plan pe care îl va pune în aplicare curând.

Acesta este vizitat destul de des de către soția sa, Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit o pereche de gemene. Acesta este așteptat în libertate de către o familie ce pare să fie foarte solidă. 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: