Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Borcea, în culmea fericirii. „Feblețea” lui a dat lovitura. Are lumea la picioare
Cristi Borcea, în culmea fericirii. „Feblețea” lui a dat lovitura. Are lumea la picioare

Cristi Borcea, în culmea fericirii. „Feblețea” lui a dat lovitura. Are lumea la picioare

Bucurie fără margini în familia lui Cristi Borcea. Tinna Latina, pe numele său adevărat, Maria Cristina Călin, a absolvit facultatea.

Maria Cristiana Călin, nepoata lui Cristi Borcea, fostul finanțator de la Dinamo București, a urmat cursurile la Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Drept, iar aceasta a dat licența în vară și a încheiat această etapă important a vieții cu succes.

Artista și-a susținut licența în drept penal și a luat media 9,25. La auzul veștii, Cristi Borcea a fost extrem de mândru deoarece, o susține în absolut tot ceea ce face. Tinna a fost sărbătorită de familie cu buchete de flori și multe aprecieri

Nepoata lui Borcea a descoperit iubirea pentru muzică la vârsta de 11 ani. La momentul respectiv, Tina era o fană înfocată a  a trupei RBD, a Shakirei și a muzicii latino. La vârsta de 15 ani, încurajată de profesorii ei de la liceu care o implicau în tot felul de proiecte și activități muzicale, a decis să se apuce de lecțiile de canto, scrie Pro Sport.

Nepoata lui Borcea a debutat în lumea artistică cu piesa „Tinna Latina”, o piesă motivațională pe ritmuri latino. Piesa a fost concepută în studio-ul celor de la Fly Project, iar la ea au mai contribuit Tudor Ionescu, Dan Denes, Alin Onoiu și Harvis Cuni Padron.

În urmă cu două luni, Tinna Latina a lansat piesa Pasatiempo, produsă în studioul Fly Records. Piesa, cântată în limba spaniolă, vorbește despre o poveste de iubire.

Borcea, mărturisiri incredibile legate de perioada pușcăriei

Cristi Borcea a dezvăluit că, de-a lungul celor 5 ani de detenție, o vreme a împărțit celula cu Victor și Giovani Becali.

„A fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!”, a spus Borcea în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro.

Întrebat despre copiii săi, Cristi Borcea a reamintit că are nouă, pe care i-a făcut cu patru femei.

„Și am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.