După ce, anul trecut, Alina Vindican a tot avut probleme cu legea în Statele Unite ale Americiii din cauza pasiunii ei pentru viteză, acum poate să stea liniștită.

Aceasta este o împătimită a vitezei şi a maşinilor puternice, reușind la sfârşitul anului trecut să încaseze o amendă uriaşă pentru că a depăşit limita de viteză.

Alina Vindican nu este la prima abatere. Se poate spune că are o întreagă colecție de amenzi de circulație. Mai mult, se pare că marea ei pasiune este viteza, iar bolizii pe care îi deţine acolo sunt suficienţi de puternici pentru a depăşi lejer limita admisă de lege. 

Cea mai recentă dintre amenzile pe care le are de plătit este una pe care a primit-o pe 12 decembrie 2018, suma nefiind deloc una de neglijat, depășind 300 de dolari. E adevărat, viteza pe care o avea era suficientă pentru a impresiona pe oricine – 150 de kilometri/h – într-o zonă în care maximul admis era de 100, informează WOWbiz.

Ea a fost nevoită să apară în fața judecătorilor, iar aceștia, pe lângă plata amenzii au decis că fosta soție a lui Cristi Borcea mai trebuie să facă și o serie de cursuri de condus, în caz contrar urmând să rămână fără permis. 

Alina Vidican a urmat deja cele patru ore de conducere preventivă la care a fost obligată de judecători. Astfel a reușit să își salveze permisul de conducere. 

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum ar fi fost normal.

 Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

 

 

 

Citește și: