Evenimentul Zilei > Monden > Cristea iartă dar nu uită! Decizia radicală luată imediat după moartea lui Toader. „Știu că”
Cristea iartă dar nu uită! Decizia radicală luată imediat după moartea lui Toader. „Știu că”

Cristea iartă dar nu uită! Decizia radicală luată imediat după moartea lui Toader. „Știu că”

Moartea lui Marcel Toader a șocat o țară întreagă. Acesta a avut o viață destul de tumultoasă, fiind mereu prezent în lumina reflectoarelor. Ba mai mult, el a fost căsătorit de 6 ori, iar printre cele mai celebre „cuceriri” ale lui se numără Gabriela Cristea și Maria Constantinescu.

Acestea au oferit o primă reacție și condoleanțe pentru familia celui care cândva le-a fost soț. Întrebată dacă va participa la înmormântare, Gabriela Cristea a declarat că acum are familia ei de care trebuie să se îngrijească.

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Știu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu știu ce a mai făcut apoi… Nu o să merg la înmormântare”, a mărturisit Gabriela Cristea, scrie Cancan.

Cea mai lungă căsnicie a lui Toader a fost cu Gabriela Cristea, dar s-a terminat cu un scandal pe măsură. Gabriela își dorea extrem de mult un copil, dar Marcel Toader n-ar fi fost de acord ca ea să apeleze la procesul de fertilizare in vitro. După divorț, cei doi au fost protagoniștii unu scandal de zile mari, iar prezentatoare chiar l-a dat în judecată și a câștigat, scrie Cancan.

Mircea Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un stop cardiac, în timp ce se afla la masă cu prietenii lui.