Evenimentul Zilei > Monden > Crin Antonescu are motive de mândrie. Ce face fata sa, Irina, la 20 de ani
Crin Antonescu are motive de mândrie. Ce face fata sa, Irina, la 20 de ani

Crin Antonescu are motive de mândrie. Ce face fata sa, Irina, la 20 de ani

Fostul politician Crin Antonescu are toate motivele să fie un tată fericit. Fiica sa, Irina, nu e doar frumoasă, ci și extrem de deșteaptă. Studentă la University of King din Anglia, ea se recreează în vacanță la Saint Tropez, întorcând privirile tuturor.

La 20 de ani, toată lumea e a ei. Irina, fiica lui Crin Antonescu se bucură de cea mai frumoasă vârstă și își face toate poftele. Adoră vacanțele de lux, așa că n-a ratat ocazia să petreacă câteva zile într-unul din cele mai frumoase locuri din sudul Franței, la Saint Tropez.

S-a bucurat de moment și a făcut câteva fotografii în costumul de baie care-i venea ca turnat pe trupul perfect. Și s-a hotărât și unde va petrece următoarea vacanță: pe Coasta de Azur. „M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, le-a spus Irina prietenilor săi de pe Instagram. De altfel, aceștia o urmăresc zilnic și nu contenesc cu laudele la adresa tinerei.

Studentă la University of King din Anglia

Irina a absolvit Școala Britanică din București, apoi a locuit o perioadă la Bruxelles, unde mama sa vitregă Adina Vălean, este europarlamentar. Ulterior, potrivit Fanatik, fiica lui Crin Antonescu a plecat în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde studiază la o școală extrem de scumpă. Este vorba de University of King din Anglia, unde aceasta e studentă. Un motiv în plus să-și facă familia fericită că are un asemenea copil, scrie retetesivedete.ro.

Mama Irinei, prima soție a lui Crin Antonescu s-a sinucis în 2004

În ceea ce-l privește pe Crin Antonescu acesta a fost căsătorit prima dată cu Aura. Din păcate, acesta a trăit o dramă după ce femeia și-a pus capăt zilelor în anul 2004, în urma unei depresii cauzate de o boală gravă. Din iubirea lor s-a născut Irina, pe care tatăl o adoră și căreia are grijă să nu-i lipsească nimic.

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu s-a retras de pe scena politică și din viața publică de aproape șase ani.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: