Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă preluată și de BBC! Un indian și-a ucis soția într-un mod diabolic. E inimaginabil!
Crimă preluată și de BBC! Un indian și-a ucis soția într-un mod diabolic. E inimaginabil!

Crimă preluată și de BBC! Un indian și-a ucis soția într-un mod diabolic. E inimaginabil!

Un bărbat din India a primit o dublă condamnare pe viață după ce și-a ucis soția printr-o metodă care a șocat țara cu o populație de peste un miliard de persoane. Planul diabolic al ucigașului a fost pus în aplicare cu ajutorul unui complice, așa cum arată jurnaliștii de la BBC.

Sooraj Kumar este numele celui care a fost arestat anul trecut și care a fost condamnat luni. Din cauza faptei sale, ucigașul a intrat în galeria celor mai groaznici criminali din statul indian Kerala.

Conform informațiilor oferite de familia răposatei, bărbatul a decis să-și ucidă soția din cauza unei dispute despre zestre. Cam atât a valorat pentru el viața celei care alături de care întemeiase o familie…

Anchetatorii au descoperit că Sooraj Kumar a ucis-o pe Uthra cu un șarpe al cărui venin poate ucide un adult în 20 de minute. În prim-plan apare celebra cobră, un șarpe despre care se crede că posedă o părticică din spiritul lui Shesha. Femeia nu avea ocupație și a fost găsită moartă în locuința ei în luna mai a anului trecut.

Avea doar 25 de ani, iar dispariția ei prematură a provocat o durere imensă părinților săi. Ginerele ucigaș avea o relație rece cu mama și tatăl Uthrei. Discuțiile despre zestre ajunseseră de nesuportat pentru părinți. Suspiciunile oamenilor legii au apărut firesc când au aflat toate aceste detalii.

Prima dată a încercat s-o ucidă cu o viperă

În timpul anchetei, părinții și-au amintit un alt episod bizar. Cu doar câteva săptămâni înainte de moartea violentă, fiica lor mai fusese mușcată de un șarpe veninos. O viperă Russell o doborâse la pat.

Polițiștii au declarat că în urma interogării suspectului au aflat că mușcătura viperei a fost pregătită de același criminal. Desigur, cu ajutorul complicelui, la rândul său arestat.

Potrivit LiveLaw, un site juridic indian, acuzațiile poliției au fost scrise pe 1.000 de pagini. Astfel, oamenii legii au descris modul în care Sooraj și-a pregătit crima. Acuzarea a susținut că a fost un „caz rarisim” și a cerut pedeapsa cu moartea pentru acuzat.

Judecătorul a fost de acord și Sooraj a primit o dublă condamnare pe viață. De asemenea, el a fost obligat să plătească o amendă de 500.000 de rupii (6.635 de dolari; 4.869 de lire sterline), conform BBC.

dansul unei cobre în fața unui îmblânzitor de șerpi

Statistică îngrijorătoare în India

Într-o statistică publicată în septembrie 2021, jurnaliștii de la indiatoday.in au arătat că India a înregistrat peste 29.000 de crime în 2020. A fost o creștere de 1,0% față de anul 2019.

În cele 28 de state și opt teritorii în care locuiesc peste 1,3 miliarde de oameni au fost înregistrate peste 4.254.300 de infracțiuni pentru care s-a aplicat legea penală. În total, în India au fost înregistrate 6.601.285 de infracțiuni.

Pe lângă cele peste 29.000 de cazuri de crimă din India, în 2020 au mai fost înregistrate 84.805 cazuri de răpire, 50.035 cazuri de infracțiuni cibernetice și 145.754 de cazuri referitoare la infracțiuni economice.