Evenimentul Zilei > Social > Crimă oripilantă în Dâmboviţa: Un bărbat din localitatea Decindeni şi-a ucis mama în bătaie
Crimă oripilantă în Dâmboviţa: Un bărbat din localitatea Decindeni şi-a ucis mama în bătaie

Crimă oripilantă în Dâmboviţa: Un bărbat din localitatea Decindeni şi-a ucis mama în bătaie

Crimă oribilă în localitatea Decindeni, Dâmboviţa. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore în această dimineaţă de către polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești, asupra lui planând suspiciunea că şi-a ucis în bătaie mama.

Ziua de 10 ianuarie 2018 le-a adus serioase bătăi de cap oamenilor legii din Dragomireşti, jud. Dâmboviţa. Sesizaţi, iniţial, cu privire la decesul unei bătrâne din Decindeni chiar de către fiul acesteia, poliţiştii au rămas interzişi în momentul în care au ajuns la faţa locului şi au văzut în ce hal arăta cadavrul femeii. Mai multe leziuni, în legătură cu care specialiştii din cadrul Serviciului Omoruri au emis ipoteza că sunt foarte recente şi se datorează unor lovituri puternice cu un corp contondent, au fost constatate la nivelul capului, dar şi al membrelor superioare ale bătrânei. De aici şi până la ideea că au de-a face cu un caz de crimă abominabilă nu a fost de cât un pas. Pe care anchetatorii l-au făcut în cursul acestei dimineţă când au dispus reţinerea fiului decedatei. Din primele cercetări, se pare că declaraţia iniţială a acestuia, în momentul în care a alertat poliţia, potrivit căreia mama sa ar fi dobândit leziunile în urma unui accident survenit pe 5 ianuarie în timp ce căra lemne, este o minciună gogonată, de natură să acopere un adevăr cumplit: bătrâna a fost ucisă în bătaie chiar de către fiul ei. ‘’Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița, iar în urma necropsiei, a rezultat că moartea femeii a fost violentă. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au stabilit că fiul acesteia ar fi agresat-o în mod repetat, provocându-i decesul. La data de 11 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă’’, a declarat pentru reporterii EVZ purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Niculae Alexandra Cristina. ''Deocamdată, a adăugat oficialul, nu se cunosc motivele care l-au determinat pe individ să ridice braţul şi să-şi ucidă propria mamă''. 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: