Evenimentul Zilei > International > Crimă înfiorătoare! Un român și-a ucis bebelușul în timp ce mama dormea, beată
Crimă înfiorătoare! Un român și-a ucis bebelușul în timp ce mama dormea, beată

Crimă înfiorătoare! Un român și-a ucis bebelușul în timp ce mama dormea, beată

Un român care locuiește în Cehia l-a ucis pe bebelușul concubinei sale, dintr-un motiv incredibil.

Omor de o cruzime înfiorătoare în localitatea Přelouč din Cehia. Un român, Robert N, în vârstă de 28 de ani, l-a omorât în bătaie pe copilul de doar 2 luni al iubitei sale, după care i-a ascuns trupul într-o pădure. „În România, părinții unui cetățean de 28 de ani din aceeași țară au anunțat polițiștii că fiul de două luni al actualei iubite a fiului său a fost ucis în Přelouč, Pardubice, în circumstanțe încă neclare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Markéta Janovská.

Un ofițer de legătură din România a dat luni informațiile poliției  din Pardubice, iar anchetatorii cehi au început să investigheze crima. Ei au aflat că românul de 28 de ani stătea cu prietena sa în Přelouč, împreună cu părințîi ei și cei doi copii ai femeii. Ea mai are o fiică de un an.

Unde a fost abandonat trupul bebelușului

Mama și iubitul ei au abandonat trupul bebelușului în pădure, după ce l-au pus într-o valiză. Cei doi au fost dați în urmărire . S-a aflat că cei doi mergeau în jurul Přelouč, dar numai cu o fetiță de un an.
„În ceea ce privește băiatul minor, cunoscuților li s-a spus că nu l-au avut cu el pentru că se afla la spital pentru tratament”, a spus Janovski.

Luni seară, poliția a reușit să o găsească pe tânăra de 19 ani, care se ascunsese la un amic. Ea le-a mărturisit anchetatorilor că iubitul ei se ascundea în curtea unei case din apropiere. Potrivit acesteia, bebelușul a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de concubinul ei. Polițiștii au fost conduși de femeie la locul unde au abandonat cadavrul copilului

Când a avut loc omorul

Crima a avut loc sâmbătă, după ce tânărul român s-a enervat că băiatul plângea permanent, chiar dacă îi dădea să bea lapte. Mama micuțului dormea, fiind ​​sub influența alcoolului. „A doua zi dimineață, după ce au văzut că băiețelul murise, cuplul a decis să ascundă trupul și să părăsească republica. Au așezat trupul băiatului într-o valiză în partea de jos a căruciorului și au pus mai multe haine în cărucior pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebelușul. Apoi au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara orașului”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției.

Copil abuzat

Porivit locuitorilor care știau familia, părinții și-au abuzat copilul și nu au avut grijă de el. Vecinii au povestit că oribila crimă ar fi putut fi prevenită dacă mama femeii ar fi reacționat. Locuitorii acuză că aceasta închidea ochii la abuzurile lor, deși mai văzuse bebelușul învinețit.

Românul riscă între 15 și 20 de ani de închisoare

Robert N a recunoscut crima în timpul interogatoriului. El ar fi spus că și-a ieșit din minți și a lovit băiețelul cu ce a avut la îndemână. Acesta a motivat că a fost enervat de faptul că micuțul nu se liniștea, mama micuțului fiind aproape inconștientă din cauza consumului de alcool.

„Bărbatul a fost acuzat de o crimă deosebit de gravă asupra unui copil cu vârsta sub 15 ani. Iar anchetatorii criminaliști au cerut cercetarea acuzatului în custodie. Cerere care a fost acceptată de procurorul public. Românul riscă între 15 și 20 de ani de închisoare sau  o pedeapsă excepțională”, a adăugat Janovská, potrivit stiridiaspora.ro.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: