Evenimentul Zilei > Social > Crimă înfiorătoare în Italia. Copil român, părăsit de mamă și lăsat să moară sub razele arzătoare ale soarelui
Crimă înfiorătoare în Italia. Copil român, părăsit de mamă și lăsat să moară sub razele arzătoare ale soarelui

Crimă înfiorătoare în Italia. Copil român, părăsit de mamă și lăsat să moară sub razele arzătoare ale soarelui

O româncă din Italia este acuzată că și-a lăsat fiul în vârstă de 14 ani, care suferea de tulburări de sănătate mintală, să zacă sub razele soarelui ore în șir, până a murit. Femeia se află în arest, iar Parchetul o suspectează de crimă, relatează La Stampa.

O româncă în vârstă de 45 de ani este anchetată de procurori pentru crimă, fiind principalul suspect în cazul morții fiului său. Femeia din Italia este acuzată că și-a lăsat băiatul tetraplegic, în vârstă de 14 ani, să fie expus la căldura excesivă a soarelui până a decedat.

Copil părăsit și lăsat să moară sub razele arzătoare ale soarelui

Tragicul eveniment a avut loc în zona Catanese din Italia. După ce trupul băiatului a fost transportat la un institut de medicină legală și a fost supus autopsiei, s-a descoperit că minorul a murit din cauza expunerii excesive la căldură.

Principala suspectă în cazul de față este mama băiatului, care a informat autoritățile că l-a transportat pe fiul său în patul din locuința în care locuia și ar fi cerut ajutor, însă fără a menționa lucrurile întâmplate. Unele aspecte sunt confirmate și de către anchetatori.

Mama româncă din Italia este suspectată de crimă

Parchetul din Italia arată că românca îngrijea de copil singură întrucât tatăl acestuia a decedat. Băiatul suferea de tetrapareză spastică și retard mintal sever, motiv pentru care nu a putut să-și salveze viața. Mama minorului este acum principala suspectă în cazul de crimă și este anchetată de procurori.

Potrivit parchetului, „suspecta, în calitate de părinte, și-a abandonat fiul în vârstă de 14 ani, pe care îl avea în custodie exclusivă (de fapt, tatăl decedase), o persoană incapabilă să se întrețină singură din cauza unor afecțiuni psihice și fizice, întrucât suferea de tetrapareză spastică și retard mintal sever; fapta sa ar fi constat în lăsarea minorului expus în mod prelungit la razele soarelui pentru o perioadă considerabilă de timp, ceea ce a dus la decesul acestuia”.

Potrivit reconstituirii carabinierilor, femeia a cerut ajutor la cel puțin 36 de ore după moartea fiului ei, al cărui cadavru a fost găsit de oamenii legii în patul său, într-o cameră cu aerul condiționat pornit.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: