Evenimentul Zilei > Actualitate > Update. Crimă în Ferentari. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi și-a anunțat vecinii. Cum a fost prins ucigașul
Update. Crimă în Ferentari. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi și-a anunțat vecinii. Cum a fost prins ucigașul

Update. Crimă în Ferentari. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi și-a anunțat vecinii. Cum a fost prins ucigașul

Luni, 3 mai, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunțat că și-a lovit soția și că aceasta a decedat.

Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului faptei. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Bărbatul în cauză a fost depistat, pe stradă, de către polițiști din cadrul Secției 19. Urmează a fi condus, pentru audieri, la sediul Serviciului Omoruri. Suspectul va fi audiat în legătură cu fapta de omor, de care este acuzat. El va fi reținut pentru 24 de ore, iar ulterior va fi prezentat în fața unui judecător de la Tribunalul București care va decide dacă va emite pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. El riscă între 15 și 25 de ani închisoare.

Surse judiciare au declarat pentru evz.ro că tragedia a avut loc în cartierul Ferentari, din București. Femeia a fost înjunghiată mortal cu un cuțit.

Cum a fost prins ucigașul: „Avea urme de sânge pe mână”

Referitor la capturarea bărbatului, Sindicatul Europol a a nunțat că acesta a fost observat de o patrulă de ordine publică, în timp ce era singur pe stradă, având urme de sânge la mână. Poliţiştii i-au luat cuţitul pe care îl avea la el, „cu care cel mai probabil a şi săvârşit fapta”.

„În această după amiază, în cartierul Ferentari, un bărbat şi-a omorât soţia într-un impuls de nervozitate şi cel mai probabil fiind sub efectul consumului de alcool. Fapta a fost sesizată la 112 de către un vecin căruia i s-a lăudat bărbatul că şi-a ucis soţia”, au explicat reprezentanţii Sindicatului Europol, într-o postare pe Facebook.

Poliţiştii de ordine publică au fost mobilizaţi, pentru a fi atenţi la câteva semnalmente generice despre fizionomia bărbatului, fără a exista indicii privind direcţia în care acesta a plecat.

„La câteva ore de la comiterea faptei, o patrulă de ordine publică de pe raza Secţiei 19, a observat un bărbat singur pe o stradă, care avea urme de sânge la mână. Poliţiştii l-au interceptat, l-au imobilizat, l-au deposedat de un cuţit pe care îl avea asupra sa, cu care cel mai probabil a şi săvârşit fapta şi l-au condus la unitatea de poliţie în vederea predării acestuia către Serviciul Omorului din cadrul Poliţiei Capitalei”, au mai detaliat sindicaliștii.