Daily Star anunţă că o femeie celebră pe TikTok a murit la spital după ce în urmă cu două săptămâni a fost incendiată de soţul ei chiar când era în direct cu fanii.

În prim-plan apare frumoasa Black Girl Rahm, căreia jurnaliştii britanici i-au spus Ram, soţie şi mamă foarte cunoscută în China, dar şi în afara acesteia.

La 30 de ani, ea a fost declarată moartă pe 30 septembrie după ce a petrecut două săptămâni în Terapie Intensivă, din cauza arsurilor grave provocate de soţul ei.

S-a supărat şi i-a dat foc pe TikTok

Acest episod reprobabil a fost generat de soţul ei, care, într-un acces de furie, a incendiat-o la 14 septembrie, chiar în timpul unei transmisii în direct pe TikTok.

Totul s-a întâmplat în prefectura Aba, o zonă muntoasă din vestul Chinei. Modul de acţiune al criminalului face ca scenele să fie şi mai şocante.

Fără să ştie că acelea vor fi ultimele secvenţe din viaţa ei, Ram s-a trezit cu fostul soţ în casă. Bestia care a comis această crimă a atacat fără să stea mult pe gânduri. La scene şocante au asistat neputincioşi membrii familiei.

De asemenea, ultimele ţipete îngrozite ale femeii au fost auzite şi de cei care o priveau în acel moment pe TikTok, aplicaţia care îi adusese celebritatea.

Arsuri pe 90% din corp

Conform sursei citate, „Ram a rămas cu arsuri care i-au acoperit 90% din corp”. De aici până la comă n-a fost decât o chestiune de timp.

Din păcate, MailOnline a anunţat că eforturile medicilor au fost zadarnice şi tânăra femeie a cedat după ce a luptat două săptămâni pentru viaţă.

Poliția l-a arestat pe atacator, identificat ca Tang, acuzat de omucidere intenționată.

Unele rapoarte sugerează că el a lansat atacul după ce ea au început procedurile de divorț din cauza violenței domestice. Cuplul are doi fii mici.

Ram a devenit faimoasă pe Douyin

Ram era un vlogger popular care a devenit faimos pe Douyin, echivalentul chinezesc al TikTok.

A avut peste 782.000 de adepți și și-a distribuit ultimul videoclip pe 14 septembrie.

Beijing Youth Daily relatează că Ram a interpretat o melodie și le-a transmis cele mai bune urări fanilor ei.

Mai târziu, transmisia ei live s-a transformat în scene de coşmar, iar fanii au auzit-o pentru ultima oară când se zvârcolea din cauza flăcărilor.

În urma tragediei, Zhuoma a cerut fonduri pentru a acoperi asistența medicală a lui Ram – cu aproximativ un milion de yuani (114.038 GBP) strânși pentru familie.

Aproximativ 60% dintre fonduri au fost cheltuite pentru tratamentul ei, iar restul vor fi donate înapoi platformei de strângere de fonduri.

Un alt episod şocant pe TikTok

La începutul acestei luni, imaginile cu un bărbat care-și spulberă fața cu o pușcă au devenit virale pe TikTok.

Ronnie McNutt, în vârstă de 33 de ani, s-a sinucis în casa sa din Mississippi, pe 31 august, în timp ce se transmitea în direct.

În zilele următoare, clipul oribil a fost reîncărcat pe diferite platforme de socializare, inclusiv pe TikTok.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru Daily Star Online: „Duminică seara, clipuri cu sinuciderea care fusese transmisă în direct pe Facebook au circulat pe alte platforme, inclusiv TikTok

Sistemele noastre au detectat și semnalat automat aceste clipuri pentru încălcarea politicilor noastre împotriva conținutului care afișează, laudă, glorifică sau promovează sinuciderea.”

Adio, Ram!

sursa: dailystar.co.uk