Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima de la Piatra Neamț. Înregistrare cu fata sechestrată și bărbatul acuzat de viol
Crima de la Piatra Neamț. Înregistrare cu fata sechestrată și bărbatul acuzat de viol

Crima de la Piatra Neamț. Înregistrare cu fata sechestrată și bărbatul acuzat de viol

Adolescenta din Piatra Neamț și bărbatul pe care l-a omorât după ce a sechestrat-o într-un apartament și a încercat să o violeze, au fost filmați. Imaginile au fost înregistrate cu câteva ore înainte de tragicul incident.

Fata, în vârstă de 16 ani este anchetată, în stare de libertate pentru crimă, după ce l-a înjunghiat pe bărbatul care ar fi încercat să o violeze într-un apartament din Piatra Neamț. Cei doi, adolescenta și bărbatul, apar într-un clip, înregistrat într-un restaurant din oraș, cu câteva ore înainte de incidentul criminal.

Bărbatul, care se numea Lucian Mercea şi fata de 16 ani au fost filmaţi de camerele de supraveghere ale unui restaurant. În imagini se vede cum cei doi intră în local, iar la un moment dat bărbatul se ridică și o lasă pe față singură în fața barului. Cel mai probabil el a purtat o discuție cu persoanele din restaurant.

Cei doi apar din nou împreună, fata stând pe un scaun, la o masă, cu telefonul în mână, în timp ce bărbatul se apropie de ea. O perioadă poartă o conversație, după care se ridică și părăsesc împreună locația. Ulterior, adolescenta de 16 ani și Lucian Mercea au ajuns în apartamentul pe care l-a închiriat în Piatra Neamț, unde s-a petrecut tragedia.

O crimă cu semne de întrebare

În noaptea de 16 spre 17 august, adolescenta l-a înjunghiat mortal, spunând polițiștilor care investighează cazul că acesta a încercat să o violeze. Potrivit unor surse, fata ar fi fost ademenită în locuinţă după ce l-a cunoscut pe bărbat pe o reţea de socializare. Lucian Mercea i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale și cum a fost refuzat, a încercat să o forțeze.

Tânăra a povestit anchetatorilor că bărbatul a încuiat uşa şi a luat cheia, apoi a încercat să o violeze. Ea a reuşit să scape, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat după care a anunțat poliția. Poliţiştii au ajuns la ea după ce, iniţial, au spart uşa altui apartament, situat în acelaşi bloc.

Fata este internată în prezent într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) și primeşte consiliere după şocul prin care a trecut. Ea este cercetată în stare de libertate după crima din apartamentul din Piatra Neamţ.

Vecinii din bloc au declarat că bărbatul era un om liniștit și nimeni nu își explică ce să întâmplat. Nu s-a auzit gălăgie, iar cei din bloc nu ar fi văzut că bărbatul să aibă o iubita oficială.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: