Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima care a îngrozit Bucureștiul. Ucigașul educatoarei înjunghiate în casă a fost prins. Fostul soț e bănuit că și-a ucis și copilul
Crima care a îngrozit Bucureștiul. Ucigașul educatoarei înjunghiate în casă a fost prins. Fostul soț e bănuit că și-a ucis și copilul

Crima care a îngrozit Bucureștiul. Ucigașul educatoarei înjunghiate în casă a fost prins. Fostul soț e bănuit că și-a ucis și copilul

Ultima oră: Ucigașul educatoarei a fost prins în urmă cu câteva momente. Între timp, noi detalii ies la iveală în cazul educatoarei care a fost ucisă la jumătatea săptămânii trecute, în București.

Update: El este cel care a înjunghiat-o pe educatoare în propria casă din Bucureşti.  După patru zile de căutări intense, criminalul a fost prins de oamenii legii, conform Antena 3.

Ofiţerii Serviciului Omoruri l-au prins pe cuţitar după ce au vizionat camerele de supraveghere şi au refăcut traseul acestuia.

Mai departe, individul va fi condus la Poliţia Capitalei, pentru audieri. Ulterior, criminalul în vârstă de 44 de ani va fi adus la locul crimei, pentru reconstituire,

Autorul acestui gest reprobabil va fi reţinut pentru 24 de ore, iar marţi va fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru fapta lui, acesta riscă să îşi petreacă aproape tot restul vieţii în spatele gratiilor.

Bilet de două pagini scris de cuţitar

Sursa citată a anunuţat că înainte de a o ataca pe educatoare, criminalul a trimis vineri un bilet. „Sunt conștient că voi ajunge la pușcărie”, a transmis acesta. Biletul are două pagini şi conţine sfaturi pentru fata mai mare, căreia i-a transmis să închirieze camerele unor studente pentru a face rost de bani.

În mesajul lăsat în urmă, el a mai scris că nu îi pare rău pentru crimă şi le roagă fete să aibă grijă de ele. Bărbatul este taximetrist și educatoarea în vârstă de 48 de ani a fost găsită joi dimineaţa, înjunghiată în inimă de mai multe ori, pe pat.

Ştirea iniţială: Principalul suspect, fostul soț al femeii, și-a omorât, din greșeală, copilul, în urmă cu 20 de ani.

Bărbatul, căreia i-a căzut victimă o educatoare din București, și-ar fi ucis fiul, în vârstă de 2 ani, acum mai bine de două decenii. La acel moment, spun apropiații acestuia, el ar fi suferit un șoc psihic din care nu și-ar mai fi revenit.

Bărbatul suspectat de uciderea educatoarei din București și-ar fi ucis fiul din greșeală, în urmă cu 20 de ani. A fost un accident de tragic, bărbatul lovindu-și copilul cu autoturismul, în momentul în care a făcut o manevră și a dat cu spatele. De atunci, spun apropiații săi, nu și-ar mai fi revenit, iar anul trecut chiar ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, după cum relatează Antena 3.

În timpul internării el ar fi devenit devenit violent, a spart mai multe obicte și a agresat medicii.

Educatoarea a fost înjunghiată mortal în propria casă, joi dimineață, iar principalul suspect este fostul soț, Faur Valentin Nicuşor, față de care avea un ordin de protecție și numeroase plângeri la Poliție. De altfel, el a și dispărut de la domiciliu, fiind căutat de polițiști.

Cei doi se aflau în plin proces de divorț

În vârstă de 48 de ani, educatoarea ucisă, pe nume Liliana, este fosta soție a bărbatului. În ultimii ani, certurile și scandalurile au luat amploare în familia lor, iar femeia a solicitat de mai multe ori ordine de protecție. Chiar și fata cea mare obținuse un ordin de protecție, după ce fusese agresată de tată.

Cei doi au divorțat în luna ianuarie, iar judecătorii au stabilit că femeia va rămâne în locuință și se va îngriji de cele două fiice ale lor, în vârstă de 13 și 17 ani. Mai mult, instanța l-a obligat pe bărbat, care lucrează ca taximetrist să plătească o pensie alimentară pentru cele două fete.

Procesul nu s-a încheiat, însă, sentința fiind atacată cu apel.

 

O înțelegere cu consecințe fatale pentru educatoare

În ultima perioadă cei doi ajunseseră la o înțelegere, iar educatoarea i-a permis fostului soț să intre în casă. Potrivit vecinilor audiați de polițiști, femeia ar fi acceptat să mai aibă o ultimă discuție cu fostul soț și l-a primit în apartament.

Ceea ce trebuia să fie o discuție pașnică a degenerat într-o ceartă, iar individul a pus mâna pe un cuțit. El și-ar fi lovit fosta soție și ar fi înjunghiat-o de mai multe ori, omorând-o.

Cele două fete erau plecate în tabără, una la munte, alta la mare, astfel că nimeni nu a putut interveni și împiedica crima.

Femeia a fost făsită fără suflare în pat, înjunghiată în inimă și cu mai multe semne de violență. Cea care a găsit-o este o nepoată, care a alertat imediat poliția.

Sursa foto: Antena 3

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: