Evenimentul Zilei > International > Crima care a zguduit Germania. Cadavrul unei românce, abandonat într-un buncăr din pădure. „Nimeni nu știe cu cine s-a întâlnit”. FOTO
Crima care a zguduit Germania. Cadavrul unei românce, abandonat într-un buncăr din pădure. „Nimeni nu știe cu cine s-a întâlnit”. FOTO

Crima care a zguduit Germania. Cadavrul unei românce, abandonat într-un buncăr din pădure. „Nimeni nu știe cu cine s-a întâlnit”. FOTO

Cazul tinerei mame românce, care a fost declarată dispărută cu aproximativ o săptămână înainte de descoperirea cadavrului său, a șocat autoritățile.

O româncă, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită moartă într-un buncăr dintr-o pădure de lângă orașul Oranienburg, landul Brandenburg, Germania. Cadavrul a fost descoperit de câțiva cetățeni germani aflați în zonă. Autoritățile sunt pe urmele criminalului, însă momentan nu au găsit nicio pistă care i-ar putea îndrepta spre infractor.

Tânără româncă, găsită moartă într-un buncăr 

Moartea româncei pe nume Bianca a zguduit Germania, după ce trupul acesteia a fost găsit într-un buncăr dintr-o zonă împădurită. Tânăra mamă, în vârstă de 26 de ani, a fost declarată dispărută autorităților cu șase zile înainte de descoperirea cadavrului său.

Potrivit informațiilor transmise de către oamenii legii, ultima dată femeia a fost surprinsă de către o cameră video, în gara din orașul Oranienburg, cu o bicicletă. Ulterior, aceasta s-a întâlnit cu un grup de prieteni. „Ne vedem curând!”, le-a spus Bianca, după care s-a deplasat spre pădure. Nu a mai fost văzută de nimeni.

Cadavrul său a fost găsit de niște germani, într-un buncăr. La o distanță de aproximativ 50 – 100 de metri a fost găsită și bicicleta cu care a fost surprinsă de camera video din gară.

Autoritățile sunt pe urmele criminalului. „Nimeni nu știe cu cine s-a întâlnit”

Autoritățile iau în calcul un scenariu potrivit căruia femeia nu a fost omorâtă în buncărul din pădure, ci în apropierea lui, după care cadavrul a fost aruncat în gunoi. Potrivit lui Torsten Sauermann, anchetatorul care se ocupă de cazul de față, ar putea fi vorba de un criminal sau un grup de persoane care au ucis-o pe româncă.

„Nu avem nicio dovadă directă a unei alte scene a crimei, dar nimeni nu știe în momentul de față cu cine s-a întâlnit la buncăr”, a declarat Torsten Sauermann. „Încercăm încet posibilitățile. Este dificil să faci un puzzle, da”, s-a mai exprimat anchetatorul.

Familie e distrusă. „Mama, îmi lipsești atât de mult!”

Vestea a luat pe nepregătite familia Biancăi. Femeia era mamă a unui copil de cinci ani. În contextul de față, un prieten al femeii decedate a dat curs unei campanii de strângere de fonduri pe Facebook, pentru a sprijini membrii familiei îndoliate.

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult! Cu drag, fiul tău Luca”, este mesajul scris pe o haină atârnată de buncărul unde a fost găsit trupul femeii ucise.

„Am întâlnit-o pe Bianca doar de scurt prin intermediul unui prieten”, a notat Denis, inițiatorul campaniei de strângere de fonduri. „Tot timpul am fost uimit de puterea ei de a avea grijă de fiul ei mic. Făcea orice pentru a-i permite copilului ei să aibă o viață normală”, s-a mai exprimat el, potrivit stiridiaspora.ro.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: