Evenimentul Zilei > Politica > Creșterea vârstei de pensionare, parte „a planului neomarxiștilor”. Cristian Terheș acuză: PNL și USR vor să îngenuncheze vârstnicii
Creșterea vârstei de pensionare, parte „a planului neomarxiștilor”. Cristian Terheș acuză: PNL și USR vor să îngenuncheze vârstnicii

Creșterea vârstei de pensionare, parte „a planului neomarxiștilor”. Cristian Terheș acuză: PNL și USR vor să îngenuncheze vârstnicii

Euoparlamentarul PNȚCD Cristian Terheș a dat pe față planul neomarxiștilor, în trei pași, primul fiind introducerea certificatelor de vaccinare anti-coronavirus. Al doilea pas prin care PNL și USR doresc sfidarea drepturilor omului, potrivit lui Cristian Terheș, este adoptarea Raportului Matic, iar al treilea face referire la legalizarea eutanasiei și sinuciderii asistate. Cu toate acestea, europarlamentarul susține că și creșterea vârstei de pensionare face parte din planul neomarxiștilor.

Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș a vorbit despre planul neomarxiștilor, promovat atât la nivel european, cât și național prin PNL și USR, potrivit politicianului. Aceștia propun „fel și fel de inițiative legislative care efectiv îi deposedează pe oameni de drepturi și libertăți fundamentale, transformându-i în sclavi și iobagi fără drepturi și libertăți, ce sunt buni pentru stat sau corporații doar atâta vreme cât muncesc și plătesc taxe”, acuză europarlamentarul.

Creșterea vârstei de pensionare face parte din planul neomarxiștilor

Creșterea vârstei de pensionare sau a prețurilor, ceea ce-i va face pe oameni să muncească mai mult, face parte din acest plan. Ce se întâmplă, însă, cu indivizii care ajung la o vârstă și, nu doar că nu mai produc pentru stat și corporații, dar devin o cheltuială/povară pentru stat sau companiile de asigurări? Vor fi ajutați să se sinucidă sau să fie omorâți prin eutanasiere.

Poate vi se pare exagerat ceea ce spun, însă dacă citiți istoria terorii marxiste și fasciste din secolul XX, puteți ușor identifica aceleași tendințe și azi. Diferența acum e că se acționează pas cu pas în timp și nu dintr-o dată, ca înainte. Pentru a vă convinge, vă arăt câțiva pași doar din ultima perioadă:

PASUL 1. Prin certificatul digital și condiționarea exercitării libertății de circulație de vaccin li s-a luat oamenilor dreptul de a dispune asupra propriului lor corp

Tratatele și convențiile internaționale de după al Doilea Război Mondial garantează tuturor oamenilor dreptul absolut asupra propriului corp și dreptul la integritatea corporală. Adică, nimeni din afara ta nu poate decide ce sa ingerezi sau cu ce să fii injectat, dacă tu nu vrei să o faci. Statele care au ratificat aceste documente s-au obligat să garanteze pozitiv acest drept fundamental al omului.

S-a prevăzut acest lucru în Declarația Universală a Drepturilor Omului, Convenția de la Oviedo și altele tocmai pentru a evita situația din al Doilea Război Mondial, când naziștii au făcut efectiv teste medicale pe cei închiși în lagăre.

Odată cu aprobarea de către instituțiile europene a Regulamentului privind certificatul verde digital si, implicit, condiționarea exercitării libertății de circulație de vaccin, s-a ajuns în Europa, azi, ca oamenii, pe baza votului unei majorități politice vremelnice, să nu mai poată dispune absolut asupra propriului lor corp.

De la naziști până în prezent e fără precedent acest lucru în Europa.

Ce ascunde Raportul Matic. „Dreptul la viață a devenit relativ”

PASUL 2: Prin Raportul Matic dreptul la viață a devenit un drept relativ, având prioritate dreptul altuia de a alege să ia viața unei alte persoane

Am explicat în postările și live-urile referitoare la Raportul Matic că, prin considerarea în acel raport a avortului ca un „drept fundamental al omului”, înseamnă a răsturna piramida valorilor drepturilor și libertăților fundamentale, a cărei baza stă pe dreptul la viață.

Doar un om viu are drepturi și libertăți fundamentale, pentru că doar el are și capacitate de folosință, adică aptitudinea de a avea drepturi și obligații. Un om mort nu are nici drepturi și nici obligații.

După ce s-a creat precedentul ca, în urma unui vot politic, oamenii nu mai pot ei înșiși dispune cum doresc asupra propriului lor corp, acum, tot prin vot politic, s-a decis că dreptul de a alege al cuiva să ia viața unei alte persoane are întâietate în fața dreptului persoanei din urmă de a trăi.

Legalizarea eutanasiei și a sinuciderii. UE urmează să accepte inițiativele

PASUL 3: Legalizarea peste tot a eutanasiei și sinuciderii asistate

Sinuciderea asistata este procedeul prin care o persoană este ajutată să se sinucidă. Eutanasia este procedura prin care viața unei persoane este curmată în urma dorinței persoanei eutanasiate sau a deciziilor altor persoane (judecători, doctori, familie etc).

Posibilitatea legală de a curma viața unui om s-a introdus inițial sub pretextul „salvării” omului de suferința sa, dacă nu mai avea posibilitatea de vindecare. Odată creata posibilitatea, aceasta s-a extins și se tot extinde și la alte situații, în timp ce condițiile scad.

De la cei suferinzi fără posibilitatea de vindecare s-a mers la cei suferinzi, apoi la cei mai sărăci, care nu mai au bani de tratament medical, apoi la cei bătrâni. Toate datele statistice arată că cea mai mare cheltuială a statului și a firmelor de asigurări de sănătate este cu cei bătrâni (deoarece aceștia consumă resurse, dar nu mai produc), prin urmare sunt tot mai multe cazuri de curmări de vieți pe motiv că persoanele respective sunt o povară.

O astfel de extindere a eutanasiei și sinuciderii asistate la tot mai multe cazuri se poate vedea în Olanda. Olanda a fost prima țară care a introdus în lege eutanasia și sinuciderea asistata în 2001, care au intrat în efect în 2002. Inițial, condițiile erau foarte stricte, doar la cazurile de suferinzi fără posibilitatea de vindecare. De atunci, condițiile s-au diminuat și situațiile s-au extins, ajungându-se să se practice tot mai mult.

În 2016, de exemplu, 4% din cazurile de deces din Olanda erau în urma eutanasiei și/sau sinuciderii asistate. În octombrie 2016, într-o scrisoare adresată Parlamentului, ministrul sănătății olandez de atunci a cerut ca situațiile în care să se facă eutanasie sau sinucidere asistată să se extindă și la cei care consideră că „și-au împlinit viața”.

Cei care „consideră că și-au împlinit viața, trebuie, sub criterii stricte, să li se permită să-și încheie viața într-o manieră care să fie demna pentru ei”, a scris ministerul sănătății olandez.

În 2020, un deputat olandez a depus un proiect de lege prin care să se permită eutanasierea sau sinuciderea asistată a celor care consideră că „și-au împlinit viața”. Cei mai mulți dintre aceștia sunt bătrâni.

Două partide creștine, însă, care sunt parte a coaliției de guvernare din Olanda se opun acestei inițiative, astfel că aceasta e blocată, însă propunerea există. Unul dintre cele două partide e și ChristenUnie, care e afiliat ECPM, unde este membru si PNȚCD.

În 2020, guvernul olandez a mers mai departe, susținând eutanasierea și a copiilor sub 12 ani. Odată precedentul creat prin cele expuse în PASUL 1 și PASUL 2, direcția promovată de neomarxiști de susținere a eutanasiei și sinuciderii asistate, cum vedem că se întâmplă în Olanda, se va impune și la nivelul Uniunii Europene. Având deja precedentul creat, de a nu mai putea dispune asupra propriului tău corp, se va ajunge să nu mai poți dispune nici asupra propriei vieți.

Credeți că e exagerat ceea ce vă spun? Meditați la ce se întâmplă și priviți în perspectivă. Vă spun că în Parlamentul European a fost un vot pe un amendament privind protejarea vieții până la moartea naturala și a căzut la vot, inclusiv cu votul multor români. Care e soluția? Să votați partide care promovează valorile creștine și socotesc viața ca cel mai mare dar dat de Dumnezeu”, a scris europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: