Evenimentul Zilei > Actualitate > Crescuţi de mici să fie BESTII JIHADISTE şi FOLOSIŢI pentru a UMILI FRANŢA. Doi adolescenţi, aparent francezi, transformaţi de ISIS în CĂLĂII SÂNGEROŞI | FOTO şi VIDEO
Crescuţi de mici să fie BESTII JIHADISTE şi FOLOSIŢI pentru a UMILI FRANŢA. Doi adolescenţi, aparent francezi, transformaţi de ISIS în CĂLĂII SÂNGEROŞI | FOTO şi VIDEO

Crescuţi de mici să fie BESTII JIHADISTE şi FOLOSIŢI pentru a UMILI FRANŢA. Doi adolescenţi, aparent francezi, transformaţi de ISIS în CĂLĂII SÂNGEROŞI | FOTO şi VIDEO

O înregistrare video şocantă face înconjurul lumii. Doi adolescenţi racolaţi de gruparea teroristă Stat Islamic, care par a fi de origine franceză, sunt filmaţi în timp ce învaţă să tragă cu arma, lipsiţi de reţineri şi cu o precizie de profesionist.

Înregistrarea numită “Pe urmele tatălui meu" a fost facută publică de propagandiştii grupării teroriste ISIS şi este o încercare a de atrage cât mai mulţi cetăţeni francezi pe teritoriul său.

Videoclipul surprinde doi adolescenţi, posibil de origine franceză, în timpul antrenamentelor ISIS, la care sunt învăţaţi să tragă cu arma şi unde li se ţin predici şi sunt “educaţi” în spiritul devotamentului fanatic şi al extremismului grupării jihadiste.

Cei doi minori sunt filmaţi în timp ce ţin o armă la capul a doi bărbaţi, un prizonier şi un spion, după cum anunţă ISIS în mesaj. http://dailymail.co.ukO altă scena din video îi arată pe micuţi în timp ce învaţă să tragă cu arma la ţintă, având drept obiectiv feţele lui Vladimir Putin, Barack Obama şi  Francois Hollande.

Gruparea teroristă ISIS s-a confruntat în ultimele luni cu o serie de pierderi, în urma loviturilor aeriene venite din partea Statelor Unite, Franţa, Marea Britanie şi din partea Rusiei. Înregistrarea reprezintă de asemenea un mesaj venit şi în urma atacului cibernetic a Forţelor Speciale din Marea Britanie asupra grupării teroriste din Libia, informează dailymail.co.uk.