"Credincioasă". Cum a apărut FATA CU CEL MAI SEXY FUND din lume LA BISERICĂ | GALERIE FOTO

"Credincioasă". Cum a apărut FATA CU CEL MAI SEXY FUND din lume LA BISERICĂ | GALERIE FOTO

Este considerată o persoană credincioasă, merge în fiecare duminică la biserică alături de familie pentru a participa la slujbă.

Cu toate acestea, Kim Kardashian nu consideră că ţinutele ei sunt nepotrivite pentru acest eveniment, motiv pentru care apariţiile ei la biserică sunt considerate a fi potrivite mai degrabă pentru o seara in club.

Frumoasa brunetă este considerată, potrivit unora dintre topuri, drept „fata cu cel mai sexy fund din lume”. Se pare însă că nu reuşeşte să facă diferenţa între evenimentele la care participă. Aceasta poartă mereu ţinute sexy, care să îi pună în evidenţă corpul, indiferent că merge la o prezentare de modă sau la biserică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rochiţele mulate

Familia Kardashian a fost surprinsă de paparazzi ieşind de la slujba de duminică, iar ţinutele lor erau potrivite mai degrabă pentru o defilare. Kim, însă, pare să îi întreacă pe toţi. Bruneta în vârstă de 33 de ani nu se dezice de la fustiţele scurte sau rochiţele mulate. Şi de data aceasta era în fustă scurtă, albă şi plisată. La biserică. Şi cu pantofii cu toc nelipsiţi, niciodată cu un toc mai mic de 15 centimetri.