Evenimentul Zilei > Actualitate > CREATURA care face înconjurul lumii. Succesorul Monstrului din Loch Ness sau o ciudățenie PREISTORICĂ? Dovezile sunt de NECONTESTAT. Foto și VIDEO
CREATURA care face înconjurul lumii. Succesorul Monstrului din Loch Ness sau o ciudățenie PREISTORICĂ? Dovezile sunt de NECONTESTAT. Foto și VIDEO

CREATURA care face înconjurul lumii. Succesorul Monstrului din Loch Ness sau o ciudățenie PREISTORICĂ? Dovezile sunt de NECONTESTAT. Foto și VIDEO

Un animal ciudat descoperit pe o plajă din Georgia și-a căpătat imaginea de „succesor” al celebrului Monstru din Loch Ness. Creatura a fost descoperită de un localnic ce susține că seamănă chiar cu un monstru preistoric.

Jeff Warren a descoperit ciudata creatură pe care o aseamănă cu Monstrul din Loch Ness, dar și cu un monstru preistoric. Cu toate acestea, nimeni nu poate spune cu exactitate natura animalului bizar și nici prin ce mijloc a apărut pe plaja din Georgia.

Potrivit sciencealert.com, numeroși experți și-au dat cu părerea cu privire la creatura bizară, însă nimeni nu a ajuns la nicio concluzie certă. Mai mult, faptul că animalul descoperit se afla în descompunere le pune probleme și mai mari cercetătorilor în vederea stabilirii unei specii sigure.

Imaginile devenite virale pe internet au stârnit numeroase reacții. Internauții îl numesc în multe feluri, însă nimeni nu poate spune cu exactitate ce anume este creatura descoperită.

În acest caz, directorul serviciului Fish and Wildlife din SUA, Dan Ashe, a declarat pentru Action News Jax că animalele de mare se descompun adesea într-un mod în care ajuns să semene cu creaturi ciudate, precum un Plesiosaur.

Acesta a spus că, în mod specific, un rechin de 9 metri se poate descompune și poate căpăta o formă bizară.

Sursă foto: sciencealert.com