Cream, „Terapie pentru eșec”?

Claudia Pavel, o imagine pe care am apreciat-o mereu, este protagonista filmului „Terapie pentru crimă”

Putem spune că ideea de bază a filmului este una drăguţă, însă jumătate dintre scenele din film arată locuri cunoscute din Bucureşti. Asta ne duce cu gândul că poate s-a dorit un proiect de prezentare a oraşului şi că nu ar fi vorba despre o poveste tragi-comică. Ecranizarea „Terapie pentru crimă” pare a fi o adunătură de materiale brute, filmate cu o variantă veche de iPhone, fiind mai degrabă potrivită pentru Youtube și nu pentru o sală de spectacol. Cream nu străluceşte în jocul actoricesc, însă o credem că a pierdut ceva timp cu filmările şi probabil şi-a dat tot interesul. Filmul s-a bucurat de sprijinul unor specialiști, precum Irina Margareta Nistor, o doamnă a filmului românesc şi alţi actori profesionşti. Ne bucurăm că aceşti oameni sprijină realizarea de filme independente româneşti, dar rămânem la părerea că această ecranizare poate face mai mult rău decât bine unor nume din domeniu.

Morar a lovit unde nu era cazul

Ne pare rău că, după cele spuse de Mihai Morar, ne luăm şi noi de Cream. Dar, pur şi simplu, filmul este un fail total. Cu milă ne gândim la cei care vor plăti bilet pentru a vedea o poveste ce ar fi putut fi impresionantă, ecranizată într-un mod mai slab decât ar face-o mulţi liceeni.

NOTA PUȚIN CAM DIRECTĂ: Cream, nu ştim exact dacă ai văzut filmul înainte de ecranizare, ne pare rău pentru ce ai păţit în emisiunea lui Mihai, dar data viitoare te sfătuim să fii mai atentă la proiectele în care te implici, imaginea ta fiind la mijloc. Piesa interpretată de tine la final rămâne cel mai bun lucru din acea seară de coşmar a filmului românesc.

Totuși, nu împărtășim aceleași păreri cu Mihai Morar, Cream fiind o fată care a dat dovadă întotdeauna de mult bun simț.