Evenimentul Zilei > Politica > Cozmin Gușă: Cum ne salvăm din toamnă? „Salvarea” Ro = cafteală + buzunareală. GENERALIZATE!
Cozmin Gușă: Cum ne salvăm din toamnă? „Salvarea” Ro = cafteală + buzunareală. GENERALIZATE!

Cozmin Gușă: Cum ne salvăm din toamnă? „Salvarea” Ro = cafteală + buzunareală. GENERALIZATE!

Analistul politic Cozmin Gușă a lansat un nou episod, al optulea, din seria analizelor „Cum ne salvăm la toamnă”.

Eheee, acum faceti si dvs. cum face Klausica al nostru, adica aproximati cam cati dintre acesti romani mai sunt azi alaturi de el, si mai ales cati vor mai ramane cand va veni criza economica si “foamea”, si-O SA AVETI O CIFRA DE SUSTINERE LA TOAMNA PENTRU KWI CU PROCENTAJ DE 10-15%. Te mai poti impune si bate impotriva valului public de nemultumire afisata cu procentajul asta?

Desigur ca nu. Si-atunci o sa intelegeti si activismul si mediatizarea excesiva a lui #Pontache-Dottore-Colectiv spre exemplu, care, ca si altii, nu mai vrea s-astepte 2024 pentru candidatura. Pe scurt, pornind de la aceasta simpla analiza, ne putem creiona perspectiva “caftelii generalizate” pe care o vom experimenta in foarte scurt timp.

De ce zic ca batalia va fi generalizata?
Pentru ca: strategia de aparare a presedintelui in functie s-a declansat deja, fiind in faza in care se comanda institutelor de sondare raportarea de rezultate false, dar “multumitoare” pentru KWI, presei si analistilor inregimentati atitudini pozitive referitor KWI, dublate de gasirea de alti tapi ispasitori (exemplul Marcel Vela e graitor);
toti stim ca asta tine doar pe termen scurt, dar va fi de natura sa enerveze gruparile interesate de exploatarea situatiei, dar ostile lui KWI, si care au artilerie (la vedere sau ascunsa!) prin care vor reactiona curand; si-atunci, desigur ca subiecte de genul #SclavisiBusteniForKlausandFriends, adevarate sau nu, vor incepe sa circule masiv punand astfel multe “paie” pe focul luptei cotidiene;

adaugati la asta doar NEMULTUMIREA AFISATA A BOR IMPOTRIVA LUI KWI PE MOTIVUL ATITUDINII PREZIDENTIALE referitor Invierea din acest an (nemultumire suprapusa celei mai vechi, de la referendumul pentru familia traditionala pe care KWI nu l-a sustinut), si-o sa aveti o parte a imaginii razboiului politic si public.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.