Evenimentul Zilei > Monden > COVID-19 lovește în „Vorbește lumea”. După Adela Popescu, o altă vedetă s-a infectat
COVID-19 lovește în „Vorbește lumea”. După Adela Popescu, o altă vedetă s-a infectat

COVID-19 lovește în „Vorbește lumea”. După Adela Popescu, o altă vedetă s-a infectat

Vedeta de la „Vorbește lumea”, Adela Popescu, s-a infectat cu Covid-19. Numai că ediția de luni, a început fără un alt prezentator. Bogdan Ciudoiu și Cosmina Păsărin, aflați acum la pupitru le-au dat o veste tristă fanilor.

Se pare că Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel, s-a infectat și el cu Covid, așa că va lipsi timp de două săptămâni.

Fanii show-ului rămân acum fără cel de-al doilea prezentator. Producătorii emisiunii au fost nevoiți să-i găsească rapid un coleg lui Bogdan. Aceștia au decis că cea mai potrivită pentru a întreține atmosfera este Cosmina Păsărin. Cei doi au subliniat lipsa deja evidentă a lui Shurubel încă din primele cuvinte.

Ei au glumit pe seama asta și au mărturisit că încă un prezentator a contactat virusul Covid-19. De asemenea, Cosmina Păsărin și Bogdan Ciudoiu au spus că Adela Popescu se simte mai bine, dar trebuie să respecte perioada de carantină de 14 zile.

Cum se simte Adela Popescu

De când a aflat că s-a infectat cu Covid-19, vedeta a spus, într-o intervenție telefonică, că s-a confruntat cu unele simptome, așa că a fost nevoită să își ia măsuri de siguranță pentru a proteja copilul. Amintim că Adela abia a născut pentru a treia oară.

„Salut! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. Nu, nu sunt însărcinată! Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi.

De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au spus să nu o fac. După urma să mă vaccinez pentru că tocmai mă informam.

Eu stau cu mască prin casă pentru că vreau să protejez pe toată lumea. Copiii sunt de ceva timp la bunici, deci nu au luat contact cu mine.

Am o surpriză pentru voi mâine, de la distanță. Mă gândesc la toate variantele: cum să aerisesc, cum să mă port în preajma bebelușului, cum să port trei măști, etc.”, a spus Adela Popescu, potrivit impact.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: