Cote pariuri Manchester City - Chelsea în Finala Ligii Campionilor 2021

Cote pariuri Manchester City - Chelsea în Finala Ligii Campionilor 2021

Finala Ligii Campionilor, ediția 2020/2021, se va disputa sâmbătă, 29 mai, de la ora 22:00, în Portugalia. Meciul era programat inițial la Istanbul, dar, în urma unei decizii recente a UEFA, locul de desfășurare a fost schimbat în favoarea orașului Porto. Românii pot urmări partida în direct la TV, pe posturile Digi Sport 1 și Telekom Sport.

La fel ca în urmă cu 2 ani, când Liverpool câștiga în fața formației Tottenham, avem parte de o nouă finală britanică în UEFA Champions League. Acum, vom vedea în acțiune campioana Angliei, Manchester City, și o altă echipă titrată din Premier League, Chelsea.

Pentru Manchester City este prima finală de Champions League, în timp ce formația londoneză se află pentru a 3-a oară în ultimul act al competiției de top în fotbalul european.

Cote pariuri Finala UCL -  Manchester City

Este firesc ca Manchester City să fie favorită în această confruntare, căci a fost de neoprit în acest sezon în campionatul Angliei, acolo unde Chelsea a terminat abia pe locul 4, la mare diferență de puncte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Unibet, una din agențiile de pariuri online licențiate ONJN, a pregătit o ofertă de pariere pe finala UCL cu peste 590 de opțiuni, excelent cotate. Pe site-ul agenției găsim o cotă de 1.48 pentru situația în care Manchester City câștigă trofeul și cotă 1.95 pentru victorie în 90 de minute. Se poate paria și pe succes în Extra Time (cotă 9.50), victorie la penalty-uri (cotă 11.00) sau meci câștigat fără gol primit (cotă 2.90).

Cote pariuri Finala UCL - Chelsea

Chiar dacă nu este favorită, Chelsea are clar capacitatea de a face un meci mare și de a provoca surpriza. Nu trebuie să uităm că echipa din Londra a eliminat-o pe Manchester City din semifinalele FA Cup pe 17 aprilie și s-a impus cu 2-1 în Premier League pe 8 mai.

Acum, Chelsea are cotă 2.65 pentru cucerirea trofeului, cotă 4.25 pentru a se impune în timpul regulamentar și cotă 16.00 pentru câștig în Extra Time. O cotă foarte mare – 12.00 – este câștigătoare în situația în care Chelsea câștigă la loviturile de departajare. Facem o paranteză și ne aducem aminte că ambele finale UCL în care a ajuns Chelsea s-au decis la penaltiuri. O altă variantă de pariu pe Chelsea în Finala UCL 2021: succes la zero al elevilor lui Thomas Tuchel – cotă 6.75.

Trei ponturi pariuri ce merită atenție la finala UCL 2021

Peste 1.5 Goluri & Peste 7.5 cornere - cota 2.02 în secțiunea Pariuri Combo Unibet

Cu siguranță, ambele formații vor acționa extrem de atent în meciul de sâmbătă seară, însă valoarea ofensivei și-ar putea spune cuvântul pe tabela de marcaj. Spiritul ofensiv al celor două echipe se poate concretiza în cel puțin 2 goluri. În anterioarele 4 din 5 meciuri dintre Manchester City și Chelsea s-au consemnat peste 2.5 goluri, iar în ultimele 3 meciuri directe am avut, de fiecare dată, minim 8 cornere.

Ambele Marchează - cota 2.02

Statistica ne arată și faptul că patru din ultimele cinci partide dintre Manchester City și Chelsea s-au încheiat cu goluri de ambele părți. Atacanți ca Aguero, Jesus, Sterling, Foden, Werner, Pulisic, Ziech și Giroud este greu să nu se facă remarcați. Merită așadar luat în calcul un astfel de pariu pe Ambele Marchează, mai ales că există o cotă excelentă la Unibet, 2.02.

Ambele Marchează & Peste 3.5 cartonașe - cota 2.85 cu funcția Creare Pariu

Nu numai că ambele formații este foarte probabil să marcheze în primele 90 de minute, dar cel mai probabil vom vedea și cel puțin 4 cartonașe acordate de arbitrul Antonio Miguel Mateu Lahoz, destul de “generos” la acest capitol în meciurile la care a fost la centru în acest sezon în Champions League și în La Liga (medie de aproape 5 cartonașe/meci). Cu funcția de Creare Pariu, se poate obține cotă 2.85 pentru o asemenea combinație. În plus, cei care plasează un pariu de minim 50 RON pe finala UCL apelând la funcția Creare Pariu (cota minimă 1.40/selecție) sunt recompensați cu un pariu extra live în valoare de 25 RON. Oferta este valabilă de vineri, 28 Mai, ora 01:01, ora României, până la ora începerii meciului.

Cei de la Unibet propun aproximativ 600 de opțiuni de pariere pe finala UCL 2021 și au pregătit surprize speciale. Se pot plasa pariuri pe rezultat în Timp Regulamentar, în Extra Time sau la Lovituri de departajare, pe piețe Handicap, Linii Asiatice, Cornere, Cartonașe, Marcatori, Șuturi, Statistici, Scor Corect, Pauză / Final etc. Jucătorii pot crea în plus propriile pariuri prin combinații cu funcția Creare Pariu și pot profita de adrenalină la maximum prin pariuri live pe Finala UCL, pe durata desfășurării partidei de sâmbătă seară.

Cotele afișate pot suferi modificări în orice moment. Pariați responsabil! (P)