Evenimentul Zilei > Actualitate > Costel Gâlcă l-a supărat pe Gigi Becali: „Niciodată nu va mai antrena la Steaua! M-a minţit”
Costel Gâlcă l-a supărat pe Gigi Becali: „Niciodată nu va mai antrena la Steaua! M-a minţit”

Costel Gâlcă l-a supărat pe Gigi Becali: „Niciodată nu va mai antrena la Steaua! M-a minţit”

Costel Gâlcă i-a adus Stelei în mandatul său de antrenor toate trofeele interne, dar Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea pe „Costelinho” în preajma echipei sale.

De ce s-a supărat finanțatorul Stelei pe Gâlcă? La ultimul meci al tehnicianului din campionat pe banca „roș-albaștrilor”, remiza cu CSMS Iaşi, scor 0-0, Gâlcă a stabilit primul „11” fără să-l consulte pe Gigi Becali. Din acest motiv, latifundiarul din Pipera a luat foc. Becali i-a transmis că vrea să-l vadă pe Rusescu titular, iar Gâlcă a aprobat numai că la ora meciului Rusescu a luat loc pe banca de rezerve.

„Pe mine mă cunoşti, ştii cum sunt. Nu te obligă nimeni să vii să lucrezi la Steaua. Eu îţi zic faţă în faţă cum sunt şi ce vreau.

Uite, pe Gâlcă l-am chemat la puşcărie. Băi, Costele, fac asta, asta, asta asta! Mă cunoşti, da? Vrei? "Da, nea Gigi!". Da nea Gigi şi la ultimul meci am zis că jucăm cu Rusescu… "Da, nea Gigi, jucăm cu Rusescu". Şi la meci nu e Rusescu. Pentru minciuna asta nu o să mai fie niciodată la Steaua! Adică eu mă eliberez din închisoare de câteva zile şi pentru că e ultimul meci zici că nu mai faci ca Becali?

Dar pentru ce a făcut la ultimul meci, el nu va mai antrena niciodată Steaua! Că mai putea să vină, că e băiat bun, dar pentru minciună nu o să mai fie!

A zis să fie tare, că e ultimul meci şi pleacă, dar era să pierdem campionatul! Am câştigat că ne-a ajutat Astra. Putea să-mi zică <<Nu-l bag, bă, pe Rusescu!>>. Dar el m-a minţit! Cum să-l mai iau vreodată la Steaua", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: