Evenimentul Zilei > EVZ Play > Cosmetizarea retragerii din Afganistan și doctrina dublei măsuri în politică. Palada, Hoandră și Racoviceanu pe EVZ PLAY
VIDEO

Cosmetizarea retragerii din Afganistan și doctrina dublei măsuri în politică. Palada, Hoandră și Racoviceanu pe EVZ PLAY

Afganistanul este un butoi de pulbere și deja produce victime în rândul soldaților și civililor, pe lângă manevrele militare se duce și o aprigă luptă de cosmetizare a realității din acest veritabil ”cimitir al imperiilor”.

Dubla măsură a devenit în ultimul timp o veritabilă doctrină politică. De ce împrumuturile noastre sunt mai bune decât ale lor, ce au în plus suspecții și penalii noștri față de ai lor? Astea sunt întrebări la care numai ipocrizia este răspunsul!

Urmărește pe pagina noastră de Facebook sau pe canalul nostru de Youtube, EVZ CAPITAL, o dezbatere fără inhibiții între Mirel Palada, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu.

„Față in față” cu Alecu Racoviceanu și invitații săi

Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni:  jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!